«Πειρατές της Καραϊβικής»: Επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Τζακ Σπάροου;

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Τζακ Σπάροου; Facebook Twitter
Φωτογραφία: X
0

Ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στον εμβληματικό ρόλο του Τζακ Σπάροου, καθώς, σύμφωνα με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για την πιθανή συμμετοχή του στην έκτη ταινία της σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής».

Ο Μπρουκχάιμερ, μιλώντας στο Entertainment Weekly, τόνισε ότι η επιστροφή του ηθοποιού εξαρτάται από το αν θα του αρέσει ο τρόπος που θα είναι γραμμένος ο ρόλος: «Αν του αρέσει το σενάριο, νομίζω πως θα το κάνει. Όπως όλοι γνωρίζουμε, όλα κρίνονται από το τι υπάρχει στη σελίδα».

Όπως πρόσθεσε, το σενάριο βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία και στόχος είναι να βρεθεί η σωστή εκδοχή: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί, αλλά είμαστε κοντά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παραγωγός είχε εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία να δει τον Ντεπ να επιστρέφει στον ρόλο, παρά τη ρήξη της συνεργασίας του με τη Disney μετά το άρθρο γνώμης της Άμπερ Χερντ το 2018 στην Washington Post, όπου η ηθοποιός υπαινισσόταν ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αναφερόταν στον Ντεπ, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μπρουκχάιμερ είχε αποκαλύψει ότι ο σεναριογράφος Τζεφ Νάθανσον εργάζεται για την έκτη ταινία, έχοντας ήδη ολοκληρώσει ένα «καταπληκτικό τρίτο μέρος» της ιστορίας. «Πρέπει απλώς να φτιάξουμε το πρώτο και το δεύτερο, και μετά θα είμαστε έτοιμοι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM