Knives Out 2: Ο ντετέκτιβ Μπλανκ του Ντάνιελ Γκρεγκ είναι γκέι

Knives Out 2: Ο ντετέκτιβ Μπλανκ του Ντάνιελ Γκρεγκ είναι γκέι Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

O σκηνοθέτης του franchise του Knives Out, Ράιαν Τζόνσον, επιβεβαίωσε ότι ο χαρακτήρας του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, που υποδύεται ο Ντάνιελ Κρέγκ, είναι γκέι.

Ο Τζόνσον κατά την παρουσίαση του νέου σίκουελ της ταινίας «Glass Onion» στο London Film Festval, επιβεβαίωσε τις φήμες για την σεξουαλικότητά του, που ξεκίνησαν καθώς ο πρωταγωνιστής φέρεται να συζεί με έναν άλλον άνδρα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν αυτό σημαίνει ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο Johnson απάντησε πως «Ναι, προφανώς είναι».

Η νέα ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery», η δεύτερη του franchise, ακολουθεί την πρώτη ταινία του 2019, που δείχνει τον Ντάνιελ Κρεγκ να υποδύεται τον ντετέκτιβ Μπλανκ, να ταξιδεύει στην Ελλάδα για να λύσει ένα μυστήριο.

Δίπλα του, οι Κέιτ Χάντσον, Τζέσικα Χένγουικ, Έντουαρτ Νόρτον, Ντέιβ Μπαουτίστα, κ.λπ

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου πριν προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix, ακριβώς έναν μήνα αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου. Τον περασμένο Μάρτιο, η πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα της παραγωγής και για τα δύο σίκουελ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο μήνα στο Φεστιβάλ του Τορόντο με τις πρώτες κριτικές να κάνουν λόγο για μία πολύ ευχάριστη ταινία, το ίδιο, αν όχι, ακόμα πιο επιτυχημένη, από την πρώτη.

Με πληροφορίες του NME
 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM