Ο σταρ του Game of Thrones Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε στο BBC ότι ξέσπασε σε δάκρυα όταν αυτός και οι συνάδελφοί του διάβασαν το σενάριο για το φινάλε της διάσημης σειράς.

 

«Το διαβάσαμε την περασμένη εβδομάδα και έτσι ξέρω τα πάντα τώρα» είπε ο «Τζον Σνόου». Ο ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον είπε ότι δεν θα μπορούσε παρά να συγκινηθεί.

 

«Έκλαψα στο τέλος» είπε. «Πρέπει να καταλάβετε ότι οκτώ χρόνια τώρα- κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για αυτό περισσότερο από εμάς», πρόσθεσε.«Θα είναι περίεργο να πω αντίο σε όλους αυτούς και να γυρίσω τις τελευταίες σκηνές μαζί τους. Δεν είμαστε μόνο εμείς συνδεδεμένοι με αυτό, αλλά και πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο».

 

Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τη μοίρα του διάσημου χαρακτήρα του, ο Χάρινγκτον είπε ότι ορκίστηκε να το κρατήσει μυστικό και πως πέρα από το γεγονός πως δάκρυσε μαθαίνοντας το φινάλε δεν θα πει τίποτα περισσότερο. Πρόσθεσε πως σε όλους τους ηθοποιούς έχουν δώσει εντολή να μην πουν σε κανέναν τίποτα και είπε πως δεν τους άφηναν να βγάλουν ούτε φωτογραφία από τις συναντήσεις τους με την παραγωγή.

 

Με το τέλος του Game of Thrones, ο βρετανός ηθοποιός δήλωσε πως έχει πολλά να περιμένει με ανυπομονησία, συμπεριλαμβανομένου του γάμου με την Ρόουζ Λέσλι.