Κι όμως, άλλος ήταν να παίξει τον ρόλο του Τζακ στον Τιτανικό

Κι όμως, άλλος ήταν να παίξει τον ρόλο του Τζακ στον Τιτανικό Facebook Twitter
0

Σήμερα, 20 χρόνια μετά από την αδιαμφισβήτητη κινηματογραφική επιτυχία του «Τιτανικού» κανείς δεν μπορεί να φανταστεί κάποιον άλλο στον ρόλο του Τζακ εκτός από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Κι όμως, ο ηθοποιός δεν ήταν η πρώτη επιλογή του κινηματογραφικού στούντιο της Paramount. 

Για την ακρίβεια και όπως αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια Κέιτ Γουίνσλετ με άλλον ηθοποιό -και μάλιστα πρώτης γραμμής- είχε κάνει οντισιόν και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μάθιου ΜακΚόναχι. «Έκανα οντισιόν με τον Μάθιου, δεν είναι περίεργο;», είπε η Γουίνσλετ στην τηλεοπτική εκπομπή Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ και συνέχισε: «Δεν το έχω αναφέρει ποτέ ξανά αυτό. Κάναμε οντισιόν μαζί και ήταν πραγματικά τέλεια». Όμως, δεν υπήρχε η χημεία που προέκυψε μετά ανάμεσα στον κινηματογραφικό Τζακ και τη Ρόουζ. 

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ήταν ο Τζέιμς Κάμερον, ο σκηνοθέτης της τεράστιας αυτής επιτυχίας, που επέμενε ότι ο νεαρός Λεονάρντο θα δέσει καλύτερα με τη Γουίνσλετ και θα αποδώσει καλύτερα τη σκιαγράφηση και του δικού της χαρακτήρα, της νεαρής Γαλλίδας που τελικά παραδίδεται αμαχητί στον έρωτα της ζωής της.  

 

Πέρα από αυτή την ιδιαίτερη λεπτομέρεια η Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι μπήκε στη διαδικασία να καλύψει τα μάτια του γιου της, όταν εκείνος παρακολούθησε για πρώτη φορά την ταινία και ειδικά όταν έφτασε στην ερωτική σκηνή που εκτυλίσσεται ανάμεσα σ' εκείνη και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. 

Ας σημειωθεί ότι τη συνέντευξη -μεταξύ άλλων- η πρωταγωνίστρια την παραχώρησε ακριβώς επειδή φέτος τον Δεκέμβριο είναι η επέτειος των 20 χρόνων από την πρώτη προβολή της ταινίας από τον Δεκέμβριο του 1997, οπότε και βγήκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Το συνταρακτικό «Hamnet» κυκλοφορεί επιτέλους στις αίθουσες, πλάι σε ένα θρίλερ του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και αρκετούς τίτλους που διεκδικούν την προσοχή του οικογενειακού κοινού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM