No.1

Κι όμως, άλλος ήταν να παίξει τον ρόλο του Τζακ στον Τιτανικό

Κι όμως, άλλος ήταν να παίξει τον ρόλο του Τζακ στον Τιτανικό Facebook Twitter
0

Σήμερα, 20 χρόνια μετά από την αδιαμφισβήτητη κινηματογραφική επιτυχία του «Τιτανικού» κανείς δεν μπορεί να φανταστεί κάποιον άλλο στον ρόλο του Τζακ εκτός από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Κι όμως, ο ηθοποιός δεν ήταν η πρώτη επιλογή του κινηματογραφικού στούντιο της Paramount. 

Για την ακρίβεια και όπως αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια Κέιτ Γουίνσλετ με άλλον ηθοποιό -και μάλιστα πρώτης γραμμής- είχε κάνει οντισιόν και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μάθιου ΜακΚόναχι. «Έκανα οντισιόν με τον Μάθιου, δεν είναι περίεργο;», είπε η Γουίνσλετ στην τηλεοπτική εκπομπή Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ και συνέχισε: «Δεν το έχω αναφέρει ποτέ ξανά αυτό. Κάναμε οντισιόν μαζί και ήταν πραγματικά τέλεια». Όμως, δεν υπήρχε η χημεία που προέκυψε μετά ανάμεσα στον κινηματογραφικό Τζακ και τη Ρόουζ. 

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ήταν ο Τζέιμς Κάμερον, ο σκηνοθέτης της τεράστιας αυτής επιτυχίας, που επέμενε ότι ο νεαρός Λεονάρντο θα δέσει καλύτερα με τη Γουίνσλετ και θα αποδώσει καλύτερα τη σκιαγράφηση και του δικού της χαρακτήρα, της νεαρής Γαλλίδας που τελικά παραδίδεται αμαχητί στον έρωτα της ζωής της.  

 

Πέρα από αυτή την ιδιαίτερη λεπτομέρεια η Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι μπήκε στη διαδικασία να καλύψει τα μάτια του γιου της, όταν εκείνος παρακολούθησε για πρώτη φορά την ταινία και ειδικά όταν έφτασε στην ερωτική σκηνή που εκτυλίσσεται ανάμεσα σ' εκείνη και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. 

Ας σημειωθεί ότι τη συνέντευξη -μεταξύ άλλων- η πρωταγωνίστρια την παραχώρησε ακριβώς επειδή φέτος τον Δεκέμβριο είναι η επέτειος των 20 χρόνων από την πρώτη προβολή της ταινίας από τον Δεκέμβριο του 1997, οπότε και βγήκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM