Κέιτλιν Τζένερ: Η κυβέρνηση Τραμπ ήταν ό,τι χειρότερο συνέβη στα δικαιώματα των transgender

Κέιτλιν Τζένερ: Η κυβέρνηση Τραμπ ήταν ό,τι χειρότερο συνέβη στα δικαιώματα των transgender Facebook Twitter
0

Η Κέιτλιν Τζένερ δήλωσε σε νέα της συνέντευξη ότι η κυβέρνηση του προέδρου Τραμπ ήταν ότι «χειρότερο» συνέβη στα δικαιώματα των transgender γυρνώντας την κοινότητα 20 χρόνια πίσω.

«Όσον αφορά τα δικαιώματα των trans, αυτή η κυβέρνηση ήταν η χειρότερη απ'όλες» είπε η Τζένερ στο Newsweek. «Γύρισαν την κοινότητά μας 20 χρόνια πίσω» πρόσθεσε.

«Θα είναι δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα, όμως έχουμε περάσει στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις και θα συνεχίσουμε να πολεμάμε».

Η Τζένερ, μία από τις πιο διάσημες γυναίκες transgender, είχε υποστηρίξει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τράμπ κατά την διάρκεια των αμερικανικών εκλογών.

Όμως, μετά την ακύρωση της απόφασης του προκατόχου του, για το δικαίωμα των διεμφυλικών μαθητών να επιλέγουν την τουαλέτα που θα χρησιμοποιήσουν ανάλογα με την ταυτότητα φύλου τους, άλλαξε στάση.

Σε ένα tweet της, είχε αναφέρει ότι βλέπει την κίνηση αυτή του Τραμπ ως «καταστροφή» και του υπενθύμισε ότι είχε υποσχεθεί να προστατεύσει την LGBTQ κοινότητα

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016, ο Τραμπ είχε πει ότι η Τζένερ μπορούσε να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε τουαλέτα στον Πύργο Τραμπ επιθυμούσε. Η Τζένερ μάλιστα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με αυτήν να πηγαίνει στον Πύργο Τραμπ και να χρησιμοποιεί τις γυναικείες τουαλέτες.

Τον Ιούλιο του 2017, είπε ότι δεν υποστηρίζει πλέον τον πρόεδρο των ΗΠΑ, μετά την απαγόρευση σε άτομα transgender να υπηρετήσουν στο στρατό, σύμφωνα με το People.

Η Κέιτλιν Τζένερ είπε επίσης ότι δεν έχει μιλήσει με τον Τραμπ και ότι (αυτός) πρέπει «να κάνει καλύτερη δουλειά σε ό,τι αφορά την ισότητα», ανέφερε το Newsweek.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ