ΚΑΣ: «Πράσινο φως» σε Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο για συναυλίες στο Ηρώδειο

ΚΑΣ: «Πράσινο φως» σε Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο για συναυλίες στο Ηρώδειο Facebook Twitter
Φωτ.: @annavissiofficial/Instagram
0

Θετικά απάντησε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) στα αιτήματα των Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμου να πραγματοποιήσουν συναυλίες στο Ηρώδειο, μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το ΚΑΣ είναι η τρίτη βαθμίδα στην οποία εξετάζονται προτάσεις για την παραχώρηση του Ωδείου Ηρώδου Αττικού για εκδηλώσεις εκτός προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ΚΑΣ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Αντώνη Ρέμου να κάνει συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο, σε ημερομηνία μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ για ενισχύσει το αίτημά του φέρεται να παρουσίασε με τους συνεργάτες του μια πρόταση, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή του Αμερικανού τραγουδιστή Μάικλ Μπόλτον.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της συναυλίας, σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν στο ΚΑΣ, θα περιλαμβάνει τραγούδια συνθετών όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας και Γιάννης Σπανός, ενώ δεν αποκλείεται να ακουστούν κομμάτια και από την προσωπική δισκογραφία του.

Την ίδια στιγμή, το ΚΑΣ γνωμοδότησε θετικά και σε ξεχωριστό αίτημα της Άννας Βίσση, που επίσης ζήτησε να κάνει συναυλία στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα φέρεται να προγραμματίζει μια φιλανθρωπική συναυλία για τους σκοπούς της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεων Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Στη δική της περίπτωση, ωστόσο φέρεται να υπήρξε διχογνωμία καθώς η επιτροπή που εξέτασε αρχικά το αίτημα δεν το έκανε δεκτό. Μετά από ένσταση όμως που διατυπώθηκε, τα μέλη του ΚΑΣ έδωσαν τελικά το Ηρώδειο στην τραγουδίστρια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Σημαντικά ευρήματα από την ανασκαφή στο Κλειδί Σαμικού

Αρχαιολόγοι αποκάλυψαν στοιχεία για τη λειτουργία αρχαίου ναού του 6ου αιώνα π.Χ., καθώς και πλήθος αντικειμένων που ενισχύουν την υπόθεση ότι ένας από τους χώρους του χρησιμοποιούνταν ως αρχείο
THE LIFO TEAM
ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM
Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM