ΚΑΣ: «Πράσινο φως» σε Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο για συναυλίες στο Ηρώδειο

ΚΑΣ: «Πράσινο φως» σε Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο για συναυλίες στο Ηρώδειο Facebook Twitter
Φωτ.: @annavissiofficial/Instagram
0

Θετικά απάντησε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) στα αιτήματα των Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμου να πραγματοποιήσουν συναυλίες στο Ηρώδειο, μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το ΚΑΣ είναι η τρίτη βαθμίδα στην οποία εξετάζονται προτάσεις για την παραχώρηση του Ωδείου Ηρώδου Αττικού για εκδηλώσεις εκτός προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ΚΑΣ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Αντώνη Ρέμου να κάνει συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο, σε ημερομηνία μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ για ενισχύσει το αίτημά του φέρεται να παρουσίασε με τους συνεργάτες του μια πρόταση, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή του Αμερικανού τραγουδιστή Μάικλ Μπόλτον.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της συναυλίας, σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν στο ΚΑΣ, θα περιλαμβάνει τραγούδια συνθετών όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας και Γιάννης Σπανός, ενώ δεν αποκλείεται να ακουστούν κομμάτια και από την προσωπική δισκογραφία του.

Την ίδια στιγμή, το ΚΑΣ γνωμοδότησε θετικά και σε ξεχωριστό αίτημα της Άννας Βίσση, που επίσης ζήτησε να κάνει συναυλία στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα φέρεται να προγραμματίζει μια φιλανθρωπική συναυλία για τους σκοπούς της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεων Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Στη δική της περίπτωση, ωστόσο φέρεται να υπήρξε διχογνωμία καθώς η επιτροπή που εξέτασε αρχικά το αίτημα δεν το έκανε δεκτό. Μετά από ένσταση όμως που διατυπώθηκε, τα μέλη του ΚΑΣ έδωσαν τελικά το Ηρώδειο στην τραγουδίστρια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης των σωζόμενων τμημάτων του Διατειχίσματος, με στόχο την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων, την αποτροπή περαιτέρω φθορών και την καλύτερη ερμηνεία του μνημείου στο κοινό
THE LIFO TEAM
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ