ΚΑΣ: «Πράσινο φως» σε Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο για συναυλίες στο Ηρώδειο

ΚΑΣ: «Πράσινο φως» σε Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο για συναυλίες στο Ηρώδειο Facebook Twitter
Φωτ.: @annavissiofficial/Instagram
0

Θετικά απάντησε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) στα αιτήματα των Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμου να πραγματοποιήσουν συναυλίες στο Ηρώδειο, μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το ΚΑΣ είναι η τρίτη βαθμίδα στην οποία εξετάζονται προτάσεις για την παραχώρηση του Ωδείου Ηρώδου Αττικού για εκδηλώσεις εκτός προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ΚΑΣ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Αντώνη Ρέμου να κάνει συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο, σε ημερομηνία μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ για ενισχύσει το αίτημά του φέρεται να παρουσίασε με τους συνεργάτες του μια πρόταση, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή του Αμερικανού τραγουδιστή Μάικλ Μπόλτον.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της συναυλίας, σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν στο ΚΑΣ, θα περιλαμβάνει τραγούδια συνθετών όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας και Γιάννης Σπανός, ενώ δεν αποκλείεται να ακουστούν κομμάτια και από την προσωπική δισκογραφία του.

Την ίδια στιγμή, το ΚΑΣ γνωμοδότησε θετικά και σε ξεχωριστό αίτημα της Άννας Βίσση, που επίσης ζήτησε να κάνει συναυλία στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα φέρεται να προγραμματίζει μια φιλανθρωπική συναυλία για τους σκοπούς της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεων Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Στη δική της περίπτωση, ωστόσο φέρεται να υπήρξε διχογνωμία καθώς η επιτροπή που εξέτασε αρχικά το αίτημα δεν το έκανε δεκτό. Μετά από ένσταση όμως που διατυπώθηκε, τα μέλη του ΚΑΣ έδωσαν τελικά το Ηρώδειο στην τραγουδίστρια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM