ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Άννα Βίσση για τη συμμετοχή της στη Eurovision: «Καθόμουν στις πρόβες στο καμαρίνι κι έκλαιγα»

Άννα Βίσση για Eurovision: «Καθόμουν στις πρόβες στο καμαρίνι κι έκλαιγα» Facebook Twitter
Φωτ.: Yutube
0

Η Άννα Βίσση μίλησε τον Άρη Δημοκίδη για την δική της εμπειρία στην Eurovision το 2006, αποκαλύπτοντας ότι τα πράγματα δεν είναι μόνο λάμψη και χαμόγελα, όπως φαίνονται στο κοινό.

Μιλώντας στο podcast του Άρη Δημοκίδη και στη LiFO, με αφορμή την Eurovision, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι όταν συμμετείχε στην Eurovision εκείνη πήγαινε στο καμαρίνι, στις πρόβες και έκλαιγε.

«Δεν μπορούσα να αποδώσω, μπορούσα να το ακυρώσω αν δεν έβαζα τις ενέσεις. Θυμάμαι ότι καθόμουν στις πρόβες στο καμαρίνι κι έκλαιγα. Έλεγα: "Πώς θα βγει η εμφάνιση;» είπε η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση, είχε συμμετάσχει αμέσως μετά την Έλενα Παπαρίζου, πότε και η Eurovision διοργανώθηκε στην Ελλάδα.

«Ήμουν πάρα πολύ άρρωστη εκείνη την ημέρα. Είχα κάλλους στη φωνή και είχα «χτυπήσει» δύο ενέσεις κορτιζόνης» θυμάται η Άννα Βίσση, η οποία αποκάλυψε στο podcast του Άρη Δημοκίδη, ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει και είχε πάρα πολύ άγχος και στεναχώρια για αυτό.

«Αυτό που μου έχει αφήσει αυτή η εμφάνιση, τότε ήταν μία πικρία και για τη θέση και για το πώς το έζησα, όμως τελικά είναι συγκινητικό. Ο κόσμος το γούσταρε αυτό που έγινε. Δεν το ήξερα ότι συνέβαινε όλος αυτός ο χαμός από κάτω, εγώ άκουγα μόνο την ορχήστρα στο ακουστικό», θυμάται η Άννα Βίσση.

Εξήγησε δε, πως οι συνθήκες για την ίδια ήταν ιδιαίτερες καθώς την προηγούμενη χρονιά η Έλενα Παπαρίζου με το «My No.1» είχε κερδίσει και η πίεση από όλους ήταν πιο έντονη.

«Εγώ βγήκα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, ενώ είχε ήδη κερδίσει το βραβείο την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ήταν το σημαντικό για μένα», σημειώνει σε κάποιο σημείο της συνομιλίας της με τον Άρη Δημοκίδη, σχολιάζοντας όλα όσα λεγόταν τότε για ελλείψεις στη σκηνική παρουσία του τραγουδιού.

«Αυτές τις έντονες στιγμές και τις εκρήξεις εγώ τα βρίσκω λίγο περιττά. Είχα όμως τόση ανησυχία για τη φωνή μου, που δεν ασχολήθηκα με όλα αυτά» είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση.

Για τα όσα ακούστηκαν για το ρούχο του Γκοτιέ που φορούσε τότε, η Άννα Βίσση είπε ότι «ήταν εκπληκτικό σαν ρούχο. Αν με ρωτούσες σήμερα, θα σου έλεγα ότι θα έβγαινα με ένα blue jean, ένα άσπρο t-shirt και καουμπόικες μπότες. Δεν ήταν ο λόγος που βγήκε 9ο, ήταν ότι είχε επίπτωση στην υγεία μου».

 
 
It's Viral
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ