Justin Bieber: Θέλω ως παντρεμένος να μοιάσω στον Ιησού Χριστό

Justin Bieber: Θέλω ως παντρεμένος να μοιάσω στον Ιησού Χριστό Facebook Twitter
2

Ο Justin Bieber πέρασε το πρώτο του Thanksgiving ως παντρεμένος, λέγοντας ότι «η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη», αλλά προσθέτοντας ότι προσπαθεί, όπως ο Ιησούς Χριστός, να είναι πιο υπομονετικός και ανιδιοτελής.

Ο 24 ετών ποπ τραγουδιστής, που παντρεύτηκε το μοντέλο Hailey Baldwin τον Σεπτέμβριο, δήλωσε στους 102 εκατομμύρια οπαδούς του στο Instagram ότι αυτές ήταν ουσιαστικά οι πρώτες διακοπές του για την ημέρα των Ευχαριστιών.

«Το πρώτο Thanksgiving ως παντρεμένος άντρας», αναφέρει και προσθέτει «Οι σχέσεις είναι δύσκολες και η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά ευχαριστώ τον Ιησού που μου έδειξε πώς! Κάθε μέρα είναι μια μαθησιακή διαδικασία, προσπαθώντας να του μοιάσω και να είμαι υπομονετικός, ευγενικός, ανιδιοτελής...έχω πολύ δρόμο!».

Ο Bieber και η Baldwin έχουν δείξει πως η σχέση τους με τη θρησκεία είναι στενή και τους έχουν δει συχνά σε εκκλησίες. Ωστόσο το μήνυμα αυτό κάπως μπέρδεψε τους φανς του και προκάλεσε πολλά σχόλια.

Ο Bieber, που σε ηλικία 15 ετών αναδείχθηκε σε παιδί φαινόμενο στη μουσική είχε μια ταραχώδη πορεία ως έφηβος μέχρι να φτάσει σήμερα να θεωρείται κορυφαίος καλλιτέχνης στο χώρο του.

Η Baldwin επιβεβαίωσε ανεπίσημα το γάμο του ζευγαριού την περασμένη εβδομάδα όταν άλλαξε το όνομά της σε Hailey Bieber.

Justin Bieber: Θέλω ως παντρεμένος να μοιάσω στον Ιησού Χριστό Facebook Twitter
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Πολιτισμός / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ισπανίας ψηφιοποιεί χειρόγραφες σημειώσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι προστέθηκαν στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ισπανίας το 1967. Έκτοτε για περισσότερα από 100 χρόνια κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΒΑΦΕΙΑ 2026

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη: Τα «Καβάφεια 2026» ενισχύουν τους ελληνοαιγυπτιακούς πολιτιστικούς δεσμούς

Στην απονομή των φετινών βραβείων από την υπουργό Πολιτισμού, τιμήθηκαν η ποιήτρια Ιμάμ Μερσάλ και ο πεζογράφος Αντέλ Εσμάτ από την Αίγυπτο, ο ποιητής και πανεπιστημιακός Νάσος Βαγενάς και ο πεζογράφος Αλέξης Πανσέληνος, από την Ελλάδα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια