Η Zendaya και ο Ρόμπερτ Πάτινσον σε συζητήσεις για την νέα ταινία του Κρίστοφερ Μπόργκλι

Η Zendaya και ο Ρόμπερτ Πάτινσον σε συζητήσεις για την νέα ταινία του Κρίστοφερ Μπόργκλι Facebook Twitter
Zendaya / Φωτ.: EPA
0

Μετά την επιτυχία της πρόσφατης ταινίας του «Dream Scenario», ο Νορβηγός σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μπόργκλι συνεργάζεται και πάλι με την A24, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει εξασφαλίσει δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου για τη νέα του ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline, η A24 θα χρηματοδοτήσει και θα παράγει την ταινία με τίτλο «The Drama», με τη Zendaya και τον Ρόμπερτ Πάτινσον σε προχωρημένες συζητήσεις για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σενάριο της ταινίας είναι έργο του ίδιου του Μπόργκλι.

Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί από τους Άρι Άστερ, Λαρς Κνούντσεν και Τάιλερ Καμπελόνε μέσω της Square Peg. Αν και οι λεπτομέρειες του έργου παραμένουν κρυφές, οι φήμες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια ερωτική ιστορία που εξελίσσεται με απρόβλεπτο τρόπο πριν από την ημέρα του γάμου.

Η Zendaya είχε μια εξαιρετική χρονιά, πρωταγωνιστώντας στο «Dune: Part Two», το οποίο απέφερε πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ακολούθησε η επιτυχία της δραματικής ταινίας «Challengers» της Amazon MGM, σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο, η οποία απέσπασε θετικές κριτικές και 94 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Η Zendaya αναμένεται να επιστρέψει στον βραβευμένο με Emmy ρόλο της στη σειρά «Euphoria» του HBO, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις αρχές του 2025.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM