Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως η Ρέιτσελ θα έπρεπε να έχει καταλήξει με τον Τζόι

Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά σε όσους υποστηρίζουν πως η Ρέιτσελ θα έπρεπε να έχει καταλήξει με τον Τζόι Facebook Twitter
0

Πριν μερικές εβδομάδες, κυκλοφόρησε στο ίντερνετ μια νέα θεωρία συνωμοσίας για «Τα Φιλαράκια», σύμφωνα με την οποία η Ρέιτσελ θα έπρεπε να είχε καταλήξει τελικά με τον Τζόι και όχι τον Ρος. Και όπως γίνεται με όλες τις fan theories για διάσημες τηλεοπτικές σειρές, το ίντερνετ αμέσως χωρίστηκε σε «στρατόπεδα» κι άρχισε την υπερανάλυση.

Όλα ξεκίνησαν από μια χρήστη του Twitter (@kaneandgriffin) που πόσταρε στον λογαριασμό της συνολικά 100 (!) tweets, όπου ανέλυε τους λόγους που κατά τη γνώμη της η Ρέιτσελ θα έπρεπε να έχει διαλέξει τον Τζόι καθώς η σχέση της με τον Ρος δεν ήταν ποτέ υγιής. Ανάμεσα στα πολλά που ανέφερε, σχολίαζε πως ο Ρος υπήρξε πάντα πολύ επικριτικός απέναντί της, υπερβολικά ζηλιάρης και αυταρχικός. Αντιθέτως υποστηρίζει πως η σχέση της Ρέιτσελ με τον Τζόι ήταν πιο ειλικρινής καθώς γεννήθηκε μέσα από μια βαθιά φιλία και μαζί έβρισκα πολύ απλούς τρόπους για να λύνουν τις διαφορές τους.  


Πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν με τα επιχειρήματά της. Ωστόσο η Τζένιφερ Άνιστον έχει πολύ διαφορετική άποψη επί θέματος, την οποία και αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό. Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει συμβεί, η διάσημη ηθοποιός απέρριψε ρητά και κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Όχι! Όχι, όχι. Προσπάθησαν! Νομίζω πως υπήρξε μια στιγμή που ο Τζόι και η Ρέιτσελ ήταν μαζί που ίσως να συνέβαινε, αλλά δεν συνέβη. Ανέκαθεν ήταν Ρος και Ρέιτσελ», σχολίασε η Άνιστον. Μάλιστα, τόνισε πως σαν ζευγάρι η σχέση τους θα διαρκούσε για καιρό. «Απλώς δεν πιστεύω πως ο Τζόι και η Ρέιτσελ θα τα κατάφερναν. Νομίζω πως η σχέση μεταξύ τους ήταν περισσότερο σωματική παρά συναισθηματική. Ήταν "φίλοι με προνόμια", και το άφησαν εκεί», προσθέτει.

Η διάσημη ηθοποιός σχολίασε επίσης πως θεωρεί ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν «Τα Φιλαράκια» εξακολουθούν να υφίστανται συνεχίζοντας τις ζωές τους.  

Η διάσημη σκηνή όταν ο Ρος πιάνει επ' αυτοφώρω τους Ρέιτσελ και Τζόι να φιλιούνται:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM