Η τρομακτική φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η έκπληξη που αποκάλυψε

Η τρομακτική φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η έκπληξη που αποκάλυψε Facebook Twitter
0
Η τρομακτική φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η έκπληξη που αποκάλυψε Facebook Twitter

Η φωτογραφία ξάφνιασε εκατομμύρια φανς και παράλληλα αποκάλυψε και μια κινηματογραφική έκπληξη. O πρώην άσος των γηπέδων αποχωρίστηκε το όμορφο πρόσωπό του για χάρη των σκηνοθετικών απαιτήσεων του Γκάι Ρίτσι και τη συμμετοχή του στην ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού».

Μέχρι τώρα ελάχιστα πράγματα ήταν γνωστά για το ρόλο του Μπέκαμ στο φιλμ και η φωτογραφία αυτή είναι η πρώτη που δείχνει πως ο σταρ θα εμφανιστεί εντελώς μεταμορφωμένος χάρη στα εφέ και το έντονο μακιγιάζ.

Αρκετά μίντια εκτιμούν πάντως πως η φωτογραφία αυτή αποκαλύπτει ότι ο Μπέκαμ θα έχει ρόλο κακού στην ταινία,

Ο Μπέκαμ έδειξε στους εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram τη φωτογραφία του, δίνοντάς έτσι μία γεύση από την αλλαγή που έγινε στο πρόσωπό του με βαθιά σημάδια και χαλασμένα δόντια, γράφοντας κάτω από αυτήν «μία βίαιη μέρα στο γραφείο».

Rough day at the office @kingarthurmovie @guyritchie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Για την αλλαγή αυτή μίλησε και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τσάρλι Χάναμ, λέγοντας ότι για αυτό ευθύνεται ο ίδιος.

«Είναι στο συμβόλαιό μου, πρέπει να είμαι το μοναδικό όμορφο πρόσωπο στην οθόνη», είπε ο Χάναμ και πρόσθεσε: «Έτσι είπα: δεν μπορεί να παίζει εδώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με αυτά τα μπλε παιδιάστικα μάτια και τα έντονα ζυγωματικά. Σημαδέψτε τον, αλλιώς δεν παίζει στο τρέιλερ μου».

Πάντως ο Χάναμ εξομολογήθηκε ότι ο Ρίτσι σκέφτηκε να κρατήσουν μυστική την εμφάνιση του Μπέκαμ στην ταινία λέγοντας ότι «είχαμε μία έντονη αισιοδοξία ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε μυστική τη συμμετοχή του Μπέκαμ στην ταινία».

Όπως εξήγησε ο Χάναμ ήταν «να παίξουμε τη μισή σκηνή με τον Μπέκαμ σημαδεμένο και κανένας δεν θα καταλάβαινε ότι είναι αυτός και όταν θα γύριζε από την άλλη πλευρά, θα γινόταν η μεγάλη αποκάλυψη».

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Μαΐου.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΛ ΚΙΛΜΕΡ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Πολιτισμός / «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»: Σκηνοθέτης επιτίθεται στον Βαλ Κίλμερ μετά τον θάνατό του

Ο Βαλ Κίλμερ πέθανε τον Απρίλιου του 2025 από πνευμονία, έπειτα από πολυετή προβλήματα υγείας που συνδέονταν με καρκίνο στον λαιμό και τις θεραπείες που είχε ακολουθήσει
THE LIFO TEAM
Ο Fe Avila φωτογραφίζει την επιθυμία σαν έναν τόπο ελευθερίας

Πολιτισμός / Σώματα χωρίς ντροπή: ο queer κόσμος του Fe Avila

Το έργο του Fe Avila παρουσιάζεται στη φετινή Carnegie International, την 59η διοργάνωση της ιστορικής έκθεσης στο Πίτσμπεργκ, με εικόνες όπου queer σώματα, φύση, διαμαρτυρία και επιθυμία συναντιούνται έξω από τους κανόνες της αρρενωπότητας
THE LIFO TEAM
Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Πολιτισμός / Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Η φωτογράφος Megha Singha καταγράφει νεαρές γυναίκες στην Ινδία που κινούνται ανάμεσα στην online ορατότητα, την παγκόσμια κουλτούρα της ομορφιάς και τις οικογενειακές προσδοκίες γύρω από τη θηλυκότητα.
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Πολιτισμός / Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Με αφορμή την τελευταία αναβίωση του Rufus Does Judy στο Royal Albert Hall, ο Ρούφους Γουέινραϊτ μιλά για την Τζούντι Γκάρλαντ, τον εθισμό, τα τρανς δικαιώματα, τη μητέρα του Kate McGarrigle και τα τραγούδια μιας Αμερικής που κάποτε έμοιαζε με υπόσχεση.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Μάικλ ήθελε να ελέγχει τα πάντα εκτός από την καταστροφή του

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Μάικλ δεν χόρεψε ποτέ ξανά όπως πριν

Το νέο βιβλίο Tonight the Music Seems So Loud του Σάτναμ Σανγκέρα ξαναδιαβάζει τον Τζορτζ Μάικλ ως pop ιδιοφυΐα, gay σύμβολο, παιδί ελληνοκυπριακής οικογένειας και άνθρωπο που έκρυβε την κατάρρευση πίσω από μια άψογη δημόσια εικόνα.
THE LIFO TEAM
Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM