Η συγκινητική εξομολόγηση του Βαλ Κίλμερ για τη διετή μάχη του με τον καρκίνο

Η συγκινητική εξομολόγηση του Βαλ Κίλμερ για τη διετή μάχη του με τον καρκίνο Facebook Twitter
0

Ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ μίλησε σε συνέντευξη του στο Hollywood Reporter για την διετή μάχη του με τον καρκίνο.

Οι φήμες για την υγεία του σταρ ξεκίνησαν το 2015. Το 2016, ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι ο Κίλμερ έπασχε από καρκίνο του στόματος, ισχυρισμό τον οποίο ο ηθοποιός αρνήθηκε δηλώνοντας ότι ο Ντάγκλας είχε «παραπληροφορηθεί».

Αργότερα, σε μία ανοιχτή συζήτηση με θαυμαστές στο Reddit δήλωσε ότι έκανε θεραπεία για καρκίνο, αναφέροντας για τον Ντάγκλας: «Προσπάθησε πιθανώς να με βοηθήσει καθώς ο Τύπος πίεζε να μάθει πού είχα εξαφανιστεί». Οι δύο τους είναι φίλοι και έχουν συνεργαστεί στην ταινία «The Ghost and the Darkness».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο ηθοποιός αντιμετώπισε μία «διετή μάχη με τον καρκίνο στον λαιμό»

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την έκδοση του τεύχους «Hollywood Legacies», μαζί με τα παιδιά του, ο Κίλμερ μίλησε ανοιχτά για την ασθένειά του για πρώτη φορά και ισχυρίζεται ότι η διάγνωσή του τον έκανε να επανεξετάσει τις προτεραιότητές του.

«Ήμουν πολύ σοβαρός» ανέφερε. «Αναστατωνόμουν όταν πράγματα, όπως τα Όσκαρ και η αναγνώριση, δεν έρχονταν προς το μέρος μου».

Παρόλα αυτά αναφέρει πως «θα ήθελε να έχει περισσότερα Όσκαρ από τον καθένα» προσθέτοντας ότι «Η Μέριλ Στριπ πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά, ξέρεις. Πρέπει να είναι ωραίο συναίσθημα να ξέρει ότι όλοι την αγαπούν. Το θέμα είναι να σε αγαπούν».

Αποκαλύπτεται επίσης ότι η κόρη του Κίλμερ, Μερσέντες, χτυπήθηκε από αμάξι λίγο μετά τη διάγνωσή του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν στο ίδιο νοσοκομείο. Ο γιος του, Τζακ, περιγράφει ακόμη πώς ήταν «χάλια» και «απελπισμένος» εκείνη την περίοδο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM