Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s

Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s Facebook Twitter
0

Η Cindy Crawford ήταν ένα από τα αγαπημένα μοντέλα τoυ Gianni Versace στη δεκαετία του 1990.

Και τώρα, η 51χρονη σούπερ σταρ της μόδας φόρεσε και πάλι ρούχα του οίκου για το εξώφυλλο του περιοδικού InStyle.

«Η Versace ύμνησε τις δυναμικές γυναίκες, αλλά και τις όμορφες και σέξι γυναίκες που δεν απολογούνται για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα», αναφέρει η Crawford.

Versace Versace Versace Versace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

Η Donatella Versace, η οποία ανέλαβε τα ηνία του οίκου μετά τη δολοφονία του Gianni το 1997, δήλωσε ότι η Cindy είναι «σαν τον ήλιο!».

«Θυμάμαι ότι ήταν αυτή που ζητούσε τα πιο σέξι φορέματα. Πάντα ήθελε η φούστα να είναι λίγο πιο κοντή ή το ντεκολτέ πιο μεγάλο».

«Ο Gianni αγαπούσε τις γυναίκες και ήθελε να αισθάνονται όμορφα στα ρούχα του», αναφέρει στη συνέντευξή της η Crawford. «Η Donatella ήταν πιθανώς η πρώτη μούσα του. Ήταν πάντα γύρω, βοηθώντας να επιλέξουμε τι θα φορέσουμε και τι νόμιζε ότι ήταν σημαντικό γι' αυτόν», προσθέτει.

Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s Facebook Twitter

Τον Σεπτέμβριο, η Cindy περπάτησε ξανά στην πασαρέλα για το φινάλε της συλλογής της Donatella Versace.

Στο πλευρό της είχε τις Carla Bruni, Helena Christensen, Naomi Campbell και Claudia Schiffer. «Ο λόγος για τον οποίο το έκανα, είναι απλός», είπε η Donatella. «Ήθελα οι νέοι που ίσως δεν είχαν γεννηθεί όταν ο Gianni δημιούργησε τον κόσμο του Versace, να βιώσει από πρώτο χέρι τι είχε κάνει», είπε η σχεδιάστρια η οποία ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να συνταξιοδοτηθεί σύντομα.

Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s Facebook Twitter
Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM