Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s

Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s Facebook Twitter
0

Η Cindy Crawford ήταν ένα από τα αγαπημένα μοντέλα τoυ Gianni Versace στη δεκαετία του 1990.

Και τώρα, η 51χρονη σούπερ σταρ της μόδας φόρεσε και πάλι ρούχα του οίκου για το εξώφυλλο του περιοδικού InStyle.

«Η Versace ύμνησε τις δυναμικές γυναίκες, αλλά και τις όμορφες και σέξι γυναίκες που δεν απολογούνται για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα», αναφέρει η Crawford.

Versace Versace Versace Versace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

Η Donatella Versace, η οποία ανέλαβε τα ηνία του οίκου μετά τη δολοφονία του Gianni το 1997, δήλωσε ότι η Cindy είναι «σαν τον ήλιο!».

«Θυμάμαι ότι ήταν αυτή που ζητούσε τα πιο σέξι φορέματα. Πάντα ήθελε η φούστα να είναι λίγο πιο κοντή ή το ντεκολτέ πιο μεγάλο».

«Ο Gianni αγαπούσε τις γυναίκες και ήθελε να αισθάνονται όμορφα στα ρούχα του», αναφέρει στη συνέντευξή της η Crawford. «Η Donatella ήταν πιθανώς η πρώτη μούσα του. Ήταν πάντα γύρω, βοηθώντας να επιλέξουμε τι θα φορέσουμε και τι νόμιζε ότι ήταν σημαντικό γι' αυτόν», προσθέτει.

Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s Facebook Twitter

Τον Σεπτέμβριο, η Cindy περπάτησε ξανά στην πασαρέλα για το φινάλε της συλλογής της Donatella Versace.

Στο πλευρό της είχε τις Carla Bruni, Helena Christensen, Naomi Campbell και Claudia Schiffer. «Ο λόγος για τον οποίο το έκανα, είναι απλός», είπε η Donatella. «Ήθελα οι νέοι που ίσως δεν είχαν γεννηθεί όταν ο Gianni δημιούργησε τον κόσμο του Versace, να βιώσει από πρώτο χέρι τι είχε κάνει», είπε η σχεδιάστρια η οποία ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να συνταξιοδοτηθεί σύντομα.

Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s Facebook Twitter
Η Σίντι Κρόφορντ υμνεί τον Versace και επιστρέφει στα εξώφυλλα ως μούσα των '90s Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM