Η Σερ, η Τζούλιαν Μουρ και άλλες διασημότητες καλούν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Η Σερ, η Τζούλιαν Μουρ και άλλες διασημότητες καλούν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Διάσημα ονόματα της μεγάλης οθόνης και του πενταγράμμου, όπως οι ηθοποιοί Τζούλιαν Μουρ και Τζόντι Φόστερ και η τραγουδίστρια Σερ καλούν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Την παραγωγή του βίντεο ανέλαβε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μάικλ Μπλούμπεργκ.


Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κατονομάζεται, το βίντεο απευθύνεται σε όσους «επιθυμούν μια πολιτική αλλαγή στο "ανώτατο επίπεδο" στις ΗΠΑ».


«Εάν δεν θέλετε άλλες ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία» λέει η Έλεν Πομπέο, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Grey's Anatomy", ζητώντας τη μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή, κάτι στο οποίο προβάλλει αντίσταση ο Ντόναλντ Τραμπ.


Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που σκηνοθέτησε η Τζόντι Φόστερ γίνεται αναφορά στον σεβασμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών.  «Εάν τα θεμελιώδη δικαιώματα μετρούν, πηγαίνετε να ψηφίσετε» συνεχίζει η Αμερικανίδα κωμικός Λίλι Τόμλιν.


Μεταξύ των διασημοτήτων που εμφανίζονται βρίσκονται επίσης η Φελίσιτι Χάφμαν και η Κόνστανς Γου.

Το βίντεο χρηματοδότησε η επιτροπή πολιτικής δράσης ή "super PAC" Independence USA PAC, του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και δισεκατομμυριούχου Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM