Η Σελίν Ντιον ερμηνεύει συγκινημένη το "My Heart Will Go On" και αποθεώνεται - ΒΙΝΤΕΟ

Η Σελίν Ντιον ερμηνεύει συγκινημένη το "My Heart Will Go On" και αποθεώνεται - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Η Celine Dion γιόρτασε την 20ή επέτειο του τραγουδιού "My Heart Will Go On", ερμηνεύοντάς το χθες στα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας.

Την ώρα της ερμηνείας της εμφανίστηκαν στην οθόνη πίσω από το stage σκηνές από τον Τιτανικό - συμπεριλαμβανομένης και αυτής με το διάσημο φιλί του Leonardo DiCaprio και της Kate Winslet στην πλώρη του πλοίου. 

Μετά την ολοκλήρωση της ερμηνείας της, συγκινημένη η τραγουδίστρια - η οποία αντιμετώπισε τους θανάτους τόσο του συζύγου της όσο και του αδελφού της στις αρχές του περασμένου χρόνου - είπε "ευχαριστώ" και αποχώρησε συνοδευόμενη από το παρατεταμένο χειροκρότημα του πλήθους. 

Το single, το οποίο ήταν μέρος του soundtrack στο φιλμ «Ο Τιτανικός» έκανε το ντεμπούτο του στο Νο 1 στο Hot 100 το 1998 κάνοντας ρεκόρ πωλήσεων.

Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα και έχει παίξει τόσο τεράστιο ρόλο στην καριέρα μου», δήλωσε η Dion πριν την τελετή. «Είμαι τόσο ευγνώμων στον αείμνηστο James Horner και στον Will Jennings, γιατί το έγραψαν και δημιούργησαν την ευκαιρία να γίνω μέρος του Τιτανικού - μια εκπληκτική ταινία της οποίας η κληρονομιά θα συνεχιστεί για τις επόμενες γενιές. Είναι μεγάλη τιμή να έχω την ευκαιρία να το ερμηνεύσω στη διεθνή σκηνή των Billboard Music Awards, για τον εορτασμό της 20ής επετείου της ταινίας», πρόσθεσε.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM