Η σαμπάνια είναι το ελιξίριο μακροζωίας αυτής της 108χρονης κυρίας

Η σαμπάνια είναι το ελιξίριο μακροζωίας αυτής της 108χρονης κυρίας Facebook Twitter
0

Με ένα ποτήρι σαμπάνια – μακράν το αγαπημένο της ποτό – γιόρτασε τα 108 της χρόνια η Ντόροθι Φλάουερς, η οποία δέχτηκε στα γενέθλιά της πάνω από 650 ευχετήριες κάρτες.

Η Ντόροθι Φλάουερς ζει σε οίκο ευγηρίας στο Χάρογκεϊτ της βόρειας Αγγλίας και πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα 108α γενέθλιά της με ένα ποτήρι σαμπάνια, που είναι με διαφορά το αγαπημένο της ποτό – αλκοολούχο και μη – αλλά και το «μυστικό για την μακροζωία της», σύμφωνα με τη διευθύντρια του ιδρύματος: «Είναι το μόνο πράγμα που την έχουμε δει να αδειάζει στο ποτήρι».

Η κυρία Φλάουερς δέχτηκε πάνω από 650 ευχετήριες κάρτες για τα φετινά της γενέθλια από τα πέρατα του κόσμου, ακόμα και από εντελώς αγνώστους που ήθελαν απλώς να την συγχαρούν για την μακροημέρευσή της.

Ο σύντροφος της Ντόροθι, ο Λέοναρντ, απεβίωσε το 1981. Το ζεύγος δεν είχε παιδιά.

Με στοιχεία από τον Independent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επετειακή Έκθεση «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες»στη Ροτόντα

Πολιτισμός / Όταν οι μικρασιάτες πρόσφυγες ζούσαν μέσα στη Ροτόντα

Πολλοί πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στην Άνω Πόλη, κτίζοντας παράγκες σε επαφή με τα κάστρα, ενώ αρκετοί βρήκαν καταφύγιο στο κέντρο της πόλης, στους ναούς, με επίκεντρο τον ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου, σε σχολεία, τεμένη και εμπορικές στοές.
THE LIFO TEAM
Timecircus: «Avec tout le monde, contre personne!»

Θέματα / Μια αρχαιο-φουτουριστική κολεκτίβα έρχεται τώρα με τα πόδια, από το Βέλγιο στην Ελευσίνα

Η βελγική κολεκτίβα διασχίζει πεζή την Ευρώπη, σέρνοντας ένα πλοίο ξηράς, για να χτίσει στο κέντρο της Ελευσίνας, τον Φεβρουάριο του 2023, μια κιβωτό ελπίδας και αιώνιας νεότητας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ