Η Ρίτα Γουίλσον ευχαριστεί την Ελλάδα για την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς: «Τιμή μας»

Η Ρίτα Γουίλσον ευχαριστεί την Ελλάδα για την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς: «Τιμή μας» Facebook Twitter
0

Η Ρίτα Γουίλσον ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα για την πρόσφατη πολιτογράφηση του συζύγου της, Τομ Χανκς

Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού, που είναι λάτρης της Ελλάδας όπου και περνάει τα καλοκαίρια του εδώ και πολλά χρόνια. 

Ο Τομ Χανκς είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, χάρη στην οποία γνώρισε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, την οποία και ασπάστηκε. Είναι γνωστό ότι διαθέτει ακίνητη περιουσία στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται συχνά. Λιγότερο γνωστή είναι η φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει, μεταξύ των οποίων η μεγάλη βοήθεια που παρείχε στους πυρόπληκτους στο Μάτι.

Μετά την τιμητική του πολιτογράφηση, ο Τομ Χανκς έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram για το 2020, ευχόμενος χρόνια πολλά στα greeklish ως πολιτογραφημένος Έλληνας. «Ξεκινώ το 2020 ως επίτιμος πολίτης της Ελλάδας. Kronia pola! (που σημαίνει περίπου ευτυχισμένη χρονιά!)», έγραψε στον λογαριασμό του ο διάσημος ηθοποιός, συνοδεύοντας τις ευχές από μια φωτογραφία της σκιάς του που διαγράφεται πάνω σε ένα αρχαίο ελληνικό άγαλμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Starting 2020 as an Honorary citizen of all of Greece! Kronia pola! ( more or less, “happy year!”). Hanx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις


Σήμερα η Ρίτα Γουίλσον θέλοντας να πει και εκείνη «ευχαριστώ» στην Ελλάδα, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της, με φόντο το Αιγαίο, γράφοντας: «Σε ευχαριστούμε Ελλάδα για την τιμητική πολιτογράφηση μαζί με τον Τομ Χανκς. Μας τιμήσατε πραγματικά! Η φωτογραφία είναι από το όμορφο Αιγαίο!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you, Greece, for the Honorary Citizenship along with @tomhanks We truly are honored!!! Photo taken in the beautiful Aegean Sea. #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM