Η Πάμελα Άντερσον καλεί την Βοσνία- Ερζεγοβίνη να απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για παραγωγή γούνας

Η Πάμελα Άντερσον καλεί την Βοσνία- Ερζεγοβίνη να απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για παραγωγή γούνας Facebook Twitter
0

Η Πάμελα Άντερσον κάλεσε τις αρχές της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης να απαγορεύσουν την εκτροφή ζώων για την παραγωγής γούνας.

Με επιστολή της στον προεδρεύοντα της Βουλής των Λαών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Μπαρίσα Τσόλακ, η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι επίτιμη πρέσβειρα της Οργάνωσης για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των Ζώων (PETA) απηύθυνε έκκληση να μην υποκύψει η Βουλή στις πιέσεις του λόμπι των παραγωγών γούνας.

Αφορμή για την επιστολή της ηθοποιού ήταν η είδηση ότι η απαγόρευση εκτροφής γουνοφόρων ζώων, η οποία έπρεπε να τεθεί σε ισχύ στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη το 2018 τίθεται υπό αμφισβήτηση.

«Ως επίτιμη πρέσβειρα της PETA έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου για να βοηθήσω τα ζώα που υποφέρουν στη βιομηχανία της γούνας και είμαι περήφανη για κάθε χώρα που έχει απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για την παραγωγή γούνας», αναφέρει η Άντερσον σε επιστολή της προς τον προεδρεύοντα της Βουλής των Λαών της Βοσνίας.

«Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν η Βοσνία – Ερζεγοβίνη συντασσόταν με την Αυστρία, την Κροατία, την Ολλανδία, τη Σλοβενία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, και σταματούσε την ωμότητα κλείνοντας όλα τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων» επισημαίνει στην επιστολή της η Πάμελα Άντερσον.

Η επιστολή της Πάμελα Άντερσον:

Η Πάμελα Άντερσον καλεί την Βοσνία- Ερζεγοβίνη να απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για παραγωγή γούνας Facebook Twitter

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM