Η Όπρα Γουίνφρεϊ σχολίασε το εξώφυλλο του Vanity Fair με τα τρία χέρια και πόδια και το περιοδικό απαντά

Η Όπρα Γουίνφρεϊ σχολίασε το εξώφυλλο του Vanity Fair με τα τρία χέρια και πόδια και το περιοδικό απαντά Facebook Twitter
Το διορθωμένο εξώφυλλο
1

Η Ρις Γουίδερσπουν και η Όπρα Γουίνφρεϊ έχουν πολύ χιούμορ και το απέδειξαν περίτρανα μετά το επικό photoshop-fail με τρία χέρια και τρία πόδια στο νέο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Την Πέμπτη το περιοδικό κυκλοφόρησε το ετήσιο τεύχος του Χόλιγουντ και στο τρίπτυχο εμφανίζονται οι Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Τομ Χανκς, Μάικλ Τζόρνταν, Zendaya, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κλερ Φόι, Μίχαελ Σάννον, Χάρισον Φορντ, Γκαλ Γκαντότ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο συντάκτης του Vanity Fair, Γκρέυντον Κάρτερ. 

Αν και ομολογουμένως εντυπωσιακό λόγω της κοινής εμφάνισης τόσων σταρ, το εξώφυλλο έχει γίνει από χτες θέμα συζήτησης για όλους τους λάθος λόγους, αφού στη φωτογραφία η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να έχει τρία πόδια και η Όπρα Γουίνφρεϊ τρία χέρια. 

Η πρώτη που σχολίασε την αποτυχημένη επεξεργασία των εικόνων ήταν η Ρις Γουίδερσπουν, που με μεγάλή δόση αυτοσαρκασμού έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν... υποθέτω πως πλέον το γνωρίζουν όλοι... έχω τρία πόδια. Ελπίζω να μπορείτε ακόμη να με αποδεχθείτε για αυτό που είμαι (και δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθώ που αγκάλιασα σφιχτά την Όπρα... Αν σου δοθεί η ευκαιρία, το συστήνω ανεπιφύλακτα)».

Αν και οπωσδήποτε το συμπέρασμα που προκύπτει με μια πρώτη ματιά είναι πως η ηθοποιός μοιάζει να έχει τρία πόδια, το περιοδικό εξήγησε πως αυτό που δημιουργεί την αλλόκοτη ψευδαίσθηση είναι στην πραγματικότητα το ύφασμα στο φόρεμά της.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος χρήστης του Twitter παρατήρησε πως σε μία από τις behind-the-scenes φωτογραφίες, φαίνεται σαν η Όπρα Γουίνφρεϊ να έχει τρία χέρια- ένα ακουμπισμένο στο πόδι της, ένα στη μέση της και ένα στη μέση της Ρις Γουίδερσπουν. 

Η Όπρα δεν το άφησε επίσης ασχολίαστο, απαντώντας στην σχετική ανάρτηση της Ρις όπου αναφέρθηκε στο τρίτο χέρι της κάνοντας ανάλογο χιούμορ. 

«Αποδέχομαι το τρίτο πόδι σου. Ξέρω πως αποδέχεσαι το τρίτο χέρι μου», έγραψε στην απάντησή της.

Μετά και το σχόλιο της Όπρα, το Vanity Fair αποφάσισε να πάρει δημοσίως θέση για το αποτυχημένο Photoshop και παραδέχθηκε πως όντως έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος. 

«Παρόλο που θα λατρεύαμε την αποκλειστικότητα στο τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν, είναι απλώς η γραμμή του φορέματός της. Όσο για την Όπρα, πώς θα μπορούσε να τα βγάζει όλα πέρα έχοντας μόνο δύο χέρια;», έγραψε το περιοδικό στο Twitter, διευκρινίζοντας πως διόρθωσαν το λάθος στην διαδικτυακή έκδοση. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ