Μετά το νερό του Καματερού που θεράπευε τον καρκίνο στην Αθήνα τη δεκαετία του '70, ένα άλλο νερό, αυστραλέζικο αυτήν τη φορά, διαθέτει την ικανότητα να καθιστά εγκύους τις γυναίκες, σύμφωνα τουλάχιστον με τη Νικόλ Κίντμαν.

Αποδεικνύοντας (όχι για πρώτη φορά) ότι η ανοησία δεν είναι προνόμιο των «ανώνυμων» πολιτών, η Νικόλ Κίντμαν υποστηρίζει ότι τα νερά στα οποία κολυμπούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της «Αυστραλία» το 2007, οι πηγές και τα ποταμάκια της κωμόπολης Κουνουνούρα στην Αυστραλία δηλαδή, είναι υπεύθυνες τόσο για τη δική της κατοπινή εγκυμοσύνη (που κατέληξε στη γέννηση της κόρης της Σάντεϊ Ρόουζ) όσο και για εκείνη έξι άλλων θηλυκών μελών του συνεργείου.

Βέβαια, προς υπεράσπιση της νοημοσύνης της Νικόλ, στην ίδια δοξασία πιστεύουν και οι Αβορίγινες της περιοχής, αν και μάλλον η «δοξασία» είναι λέξη-κλειδί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Πάντως, από τότε που το ξεστόμισε αυτό η Κίντμαν οι Αρχές της Κουνουνούρα έχουν πήξει στα τηλεφωνήματα από απελπισμένες γυναίκες που ζητούν να τους στείλουν το νερό.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr