Η Νίκι Μινάζ χθες ανακοίνωσε τραγούδι με την Adele και σήμερα το πήρε πίσω

Η Νίκι Μινάζ χθες ανακοίνωσε τραγούδι με την Adele και σήμερα το πήρε πίσω Facebook Twitter
0

Όπως φαίνεται οι φανς των Νίκι Μινάζ και Adele θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να τις δουν μαζί, καθώς η διάσημη ράπερ διέψευσε τα περί συνεργασίας μεταξύ τους, που είπε χθες.

Όλα ξεκίνησαν από μια δήλωση της Νίκι Μινάζ, στην διάρκεια της παρουσίασης της νέας σειράς ρούχων της Fendi Prints On, όπου αποκάλυψε στο Entertainment Tonight ότι ετοιμάζουν τραγούδι με την Adele.

«Ναι, ναι, ναι και γιούπι! Η Adele όμως με έβαλε να ορκιστώ πως θα το κρατήσω μυστικό και δεν επιτρέπεται να πω σε κανέναν πως δουλεύω μαζί της. Και πως ήδη έχουμε γυρίσει ένα βίντεο. Είναι ένα επικό τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά η Νίκι Μινάζ.

Η αποκάλυψη, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μικρό χαμό, ενθουσιάζοντας τους φανς τους ενώ μεταδόθηκε αμέσως από δεκάδες μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο λίγο αργότερα, η Νίκι Μινάζ έσπευσε στο Twitter της να διαψεύσει τα περί συνεργασίας.

«Νόμιζα πως όλοι θα μπορούσαν να δουν ξεκάθαρα πως ειρωνευόμουν. Σκ@@@! Τώρα πρέπει να πάνω στο στούντιο της Adele και να κλέψω μερικά αρχεία. Ποιος είναι στη Βρετανία; Σας έχω μια δουλειά», έγραψε στο μήνυμά της η ράπερ.

Μέχρι στιγμής η Adele δεν έχει προβεί σε κανέναν σχόλιο. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM