Η Μισέλ Φάιφερ είχε απορρίψει την «Σιωπή των Αμνών» και μετανιώνει μόνο για ένα λόγο

Η Μισέλ Φάιφερ είχε απορρίψει την «Σιωπή των Αμνών» και μετανιώνει μόνο για ένα λόγο Facebook Twitter
0

Η Μισέλ Φάιφερ είχε απορρίψει κάποτε την πρόταση να παίξει στη «Σιωπή των Αμνών» επειδή το σενάριο ήταν «σατανικό», όπως εξηγεί.

Η 64χρονη ηθοποιός είχε επιλεγεί αρχικά για τον ρόλο της Κλαρίς στο «The Silence of the Lambs» αλλά απέρριψε την ευκαιρία επειδή ένιωθε άβολα με την «σατανική» πλοκή του σεναρίου. 

«Με τη Σιωπή των Αμνών, τρομοκρατήθηκα. Υπήρχε τόσο κακό σε αυτή την ταινία», είπε σε συνέντευξη στο The New Yorker. 

Σε ερώτηση τι ακριβώς στο σενάριο ήταν αυτό που την έκανε να μην θέλει να συμμετέχει, η Φάιφερ πρόσθεσε: «Ήταν πως το κακό νικά το καλό στο τέλος, πως κυριαρχεί. Ένιωθα άβολα με αυτό το φινάλε. Δεν ήθελα να βγάλω κάτι τέτοιο έξω στο κόσμο». 

Ωστόσο παραδέχθηκε πως υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο μετανιώνει που απέρριψε την ταινία, καθώς αυτό σήμαινε ότι θα συνεργαζόταν ξανά με τον σκηνοθέτη Τζόναθαν Ντέμι, που πέθανε από καρκίνο στον οισοφάγο το 2017. Οι δυο τους είχαν δουλέψει μαζί στην ταινία «Married to the Mob» το 1998. 

Σε παλαιότερη συνέντευξη, η Μισέλ Φάιφερ είχε μιλήσει και για άλλους ρόλους που απέρριψε μες στα χρόνια, όπως τα «Pretty Woman», «Basic Instinct» και «Thelma & Louise». 

«Το θέμα είναι πως υπάρχουν τόσοι λόγοι για να απορρίψεις κάτι και δεν είναι απαραιτήτως επειδή δεν θέλεις να το κάνεις. Υπάρχει μια διαμάχη, είσαι δεσμευμένος με κάτι άλλο. Πρακτικά ήταν κάτι τέτοιο», είχε πει στο σόου Today.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM