Η μεγάλη επιστροφή της Τζούλια Ρόμπερτς θα γίνει με σίριαλ

Η μεγάλη επιστροφή της Τζούλια Ρόμπερτς θα γίνει με σίριαλ Facebook Twitter
0

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι η τελευταία σταρ του Χόλιγουντ που αφήνει για λίγο τον κινηματογράφο και στρέφεται στη σιγουριά της τηλεόρασης καθώς αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Μαρία Σεμπλ «Today Will be Different"], σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter.


H αμερικανίδα συγγραφέας έγραψε επίσης τη διασκευή για τη μικρή οθόνη του μυθιστορήματός της, όπου κεντρικό πρόσωπο, η 'Ελινορ Φλουντ, σηκώνεται μια μέρα φιλοδοξώντας να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Ωστόσο οι εξελίξεις παίρνουν απρόσμενη στροφή, ανησυχητική και παράξενη.


«Είμαι κατενθουσιασμένη που η Τζούλια Ρόμπερτς θα ενσαρκώσει την 'Ελινορ Φλουντ», σχολίασε η συγγραφέας, την οποία επικαλείται το Hollywood Reporter, διευκρινίζοντας ότι η σειρά δεν έχει ακόμη βρει εταιρία διανομής.


Η 49χρονη σταρ, η οποία έπαιξε πρόσφατα στο «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ και στην πετυχημένη κωμωδία «Γιορτή της Μητέρας», είχε μέχρι σήμερα περιορισμένες εμφανίσεις ως guest star σε τηλεοπτικές παραγωγές, εκτός από την τηλεταινία «The normal heart».


H Ρόμπερτς που έγινε παγκόσμια σταρ το 1990 με το Pretty Woman είναι η τελευταία μεγάλη βεντέτα του Χόλιγουντ που μεταπηδά στη μικρή οθόνη, την ώρα που οι τηλεοπτικές σειρές προσφέρουν περισσότερους βασικούς ρόλους κυρίως στις ηθοποιούς και ειδικά σε αυτές πάνω από 40 ετών.


Η Μέριλ Στριπ μετέχει στη σειρά «The Nix», παραγωγός της οποίας είναι ο Τζ.Τζ. 'Αμπραμς (σκηνοθέτης του Πολέμου των Άστρων Επεισόδιο 7 - Η Δύναμη Ξυπνάει) και που επίσης αναζητεί δίκτυο διανομής, η Τζούλιαν Μουρ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο θα παίζουν σε σειρά του Amazon, ο Τζόνα Χιλ και η 'Εμα Στόουν στο «Maniac» στο Netflix, μεταξύ άλλων, ο 'Αντονι Χόπκινς έπαιξε πρόσφατα στο «Westworld».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΒΑΦΕΙΑ 2026

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη: Τα «Καβάφεια 2026» ενισχύουν τους ελληνοαιγυπτιακούς πολιτιστικούς δεσμούς

Στην απονομή των φετινών βραβείων από την υπουργό Πολιτισμού, τιμήθηκαν η ποιήτρια Ιμάμ Μερσάλ και ο πεζογράφος Αντέλ Εσμάτ από την Αίγυπτο, ο ποιητής και πανεπιστημιακός Νάσος Βαγενάς και ο πεζογράφος Αλέξης Πανσέληνος, από την Ελλάδα
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM