Η Μαρία Κίτσου τρολάρει τον εαυτό της στις «Άγριες Μέλισσες» - Το βίντεο που ανέβασε

Η Μαρία Κίτσου τρολάρει τον εαυτό της στις «Άγριες Μέλισσες» - Το βίντεο που ανέβασε Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο που τρολάρει τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» δημοσίευσε η Μαρία Κίτσου στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η Μαρία Κίτσου είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, καθώς μετά από μια μακρά θεατρική πορεία και έχοντας βραβευτεί με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». 

Στην σειρά υποδύεται την «Ελένη», με τους τηλεθεατές να την έχουν ανακηρύξει «εθνική χήρα», χαρακτηρισμό που σε συνέντευξή της έχει πει πως βρίσκει πολύ αστείο, χωρίς να την ενοχλεί στο παραμικρό. 

Στα social media αναδημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από θαυμαστές της, ανεβάζοντας πρόσφατα και ένα από τις «Άγριες Μέλισσες» που τρολάρει τον ρόλο της. 

«Ε, δεν μπορώ να μην το μοιραστώ αυτό! Έχω γονατίσει από τα γέλια. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε στο μήνυμά της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM