Η Λίζα Κούντροου αποκαλύπτει το χειρότερο σχόλιο που της έκανε ποτέ συμπρωταγωνιστής της

Η Λίζα Κούντροου αποκαλύπτει το χειρότερο σχόλιο που της έκανε ποτέ συμπρωταγωνιστής της Facebook Twitter
0

Η Λίζα Κούντροου, γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της Φοίβη στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια», αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε δεχθεί ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο από κάποιον συνάδελφό της που έκανε guest εμφάνιση.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live», η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε ποιος καλεσμένος της σειράς ήταν ο χειρότερος από όλους όσους πέρασαν, εκτός του βασικού καστ. 

«Η χειρότερη συμπεριφορά που μου έρχεται αυτή τη στιγμή; Έκανα πρόβες χωρίς να φοράω makeup τις περισσότερες φορές και μετά το βράδυ του σόου που ήμουν με φτιαγμένη μαλλιά και βαμμένη, μου είπε "Ουάου, τώρα είσαι fuckable". Αυτό είναι ανάρμοστο», απάντησε η Κούντροου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον ηθοποιό αναφέρεται. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πάντως πως δεν πρόκειται για τον Τσάρλι Σιν.

Όπως λέει, δεν του επέστρεψε τα πυρά αλλά εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στον συμπρωταγωνιστή της Ματ Λε Μπλανκ (aka Τζόι). «Το είπα στον Ματ. Είναι σαν τον μεγάλο μου αδερφό», λέει η ηθοποιός.

* Με πληροφορίες από Etonline

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ