Η Λίντσεϊ Λόχαν κάνει γενέθλια στη Μύκονο και προσκαλεί διάσημες σταρς

Η Λίντσεϊ Λόχαν κάνει γενέθλια στη Μύκονο και προσκαλεί διάσημες σταρς Facebook Twitter
0

Η Λίντσεϊ Λόχαν ετοιμάζει τα γενέθλιά της στη Μύκονο και παράλληλα κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στο διαδίκτυο.


Η πιο πρόσφατη δραστηριότητα τής διάσημης Αμερικανίδας σχετίζεται με το χώρο του διαδικτύου καθώς εγκαινίασε την νέα της lifestyle ιστοσελίδα.


Η 30χρονη ηθοποιός ακολουθώντας τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου, της Ρις Γουίδερσπουν και της Μπλέικ Λάιβλι ανέβασε στο διαδίκτυο τον δικό της ιστότοπο και υπόσχεται ότι μέσα από αυτόν οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στον «αποκλειστικό κόσμο» της.
«Θα σας δώσω πρόσβαση στο αποκλειστικό μου περιεχόμενο και θα σας πω όλα τα μυστικά μου και τα τελευταία νέα πριν από οποιονδήποτε άλλον», υπόσχεται στην αρχική σελίδα του σάιτ της Preemium.


Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα περιλαμβάνει προσωπικά ημερολόγια της σταρ, βίντεο, φωτογραφίες, συμβουλές μόδας και ομορφιάς, οδηγό αγοράς, νέα από τα παρασκήνια και προβολή αγαπημένων προϊόντων.


Ωστόσο σε αντίθεση με τα σάιτ της Πάλτροου, της Γουίδερσπουν και της Λάιβλι η Λόχαν χρεώνει τους επισκέπτες με 2,99 δολάρια το μήνα, για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του.


Η Λίντσεϊ είναι ιδιαιτέρως δραστήρια χρήστης των social media και συχνά τροφοδοτεί με πληροφορίες το κοινό της.


Μάλιστα την Τρίτη έστειλε ανοιχτή πρόσκληση μέσω twitter σε διάσημους φίλους ώστε να παραβρεθούν στα γενέθλιά της που ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 2 Ιουλίου  στην Μύκονο.


«Καλά μου κορίτσια: Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Πάρις Χίλτον ελάτε στη Μύκονο για τα γενέθλιά μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Και εσύ, Μπιγιονσέ», έγραψε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ