Η Γωγώ του MasterChef ξυλοκοπήθηκε από σεξιστή οδηγό - Η ανάρτηση στο Instagram

Η Γωγώ του MasterChef ξυλοκοπήθηκε από σεξιστή οδηγό - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
1

Η Γωγώ Δελογιάννη που έγινε γνωστή μέσα από την περσινή σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, περιέγραψε στο Instagram τη βίαιη και σεξιστική επίθεση που δέχτηκε από έναν άνδρα ενώ οδηγούσε. 

Όπως καταγγέλλει, το περιστατικό συνέβη στη μέση του δρόμου, το Σάββατο στον Κεραμεικό, ενώ επιχειρούσε να κάνει όπισθεν με το αυτοκίνητό της. Τότε, όπως λέει η ίδια, ένας άνδρας περίπου 65 ετών κατέβηκε από το μηχανάκι του και, αφού πρώτα την εξύβρισε την χτύπησε στο πρόσωπο μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Delogianni (@gogodelogianni) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Delogianni (@gogodelogianni) στις

«Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, που άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει. Σταματάω, του λέω "καλά καλέ, σε είδα" κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου "εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. (...) Του απαντάω κάτι τύπου "Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει" και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει "ποιος να φύγει μωρή καρ@@@@;" του λέω "εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι". Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας "Όλες οι καρ@@@@@ με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καρ@@@@ γα@@@@@@ που θα μου πεις να φύγω"». 

Η Γωγω Δελογιάννη απευθύνθηκε όπως λέει στην αστυνομία, από όπου της υποσχέθηκαν ότι με μόνο στοιχείο την πινακίδα του οχήματος, θα βρουν και θα συλλάβουν τον δράστη. «Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ», γράφει η ίδια. «Θέλω πολύ αυτό το κείμενο να φτάσει στα παιδιά και στα εγγόνια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του για να ξέρουν ότι ο τύπος είναι ένας άξεστος, τελευταίος μισογύνης»

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Instagram

«Σήμερα μου συνέβη κάτι που δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω. Ενώ οδηγούσα στον Κεραμεικό χρειάστηκε να κάνω όπισθεν, επειδή φορτηγό είχε κολλήσει μεταξύ σταθμευμένων. Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, που άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει. Σταματάω, του λέω "καλά καλέ, σε είδα" κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου "εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. Πού το ξέρω ότι με είδες, ε;". Του απαντάω κάτι τύπου "Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει" και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει "ποιος να φύγει μωρή καρ@@@@;" του λέω "εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι". Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας "Όλες οι καρ@@@@@ με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καρ@@@@ γα@@@@@@ που θα μου πεις να φύγω".


»Εκείνη τη στιγμή, κύριος από μπροστινό συνεργείο έργων ύδρευσης λέει του τύπου να φύγει και ένας άλλος, που έμοιαζε το αφεντικό των εργατών, του φωνάζει "άστους να κάνουν ό,τι θέλουν, εμείς εδώ τη δουλειά μας".
Δύο κύριοι έρχονται στο παράθυρο μου, όπου είναι κολλημένος ο τύπος με το χέρι του σε στάση έτοιμη να ρίξει επόμενη σφαλιάρα, του ζητάνε να φύγει και να μη με πειράξει, τους απαντάει οτι γέμισαν οι δρόμοι καρ@@@@@ κι ότι θα κάνει ό,τι θέλει και θα τους φτιάξει κι αυτούς. Εγώ φεύγω, παρκάρω το αυτοκίνητο μου 3 μέτρα πιο κει και συνεχίζω τις δουλειές μου ενώ ο τύπος με το μηχανάκι απειλεί να γα@@@@@ κι εμένα και τον κύριο που του ζητήσε να φύγει. Μας απειλεί ότι θα μας βάλει φυλακή, παίρνω την πινακίδα του, παίρνω τον κύριο που με βοήθησε πιο κει και, κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, του λέω να τον αφήσουμε να φύγει.

»Απευθύνθηκα στην αστυνομία, μου υποσχέθηκαν ότι με την πινακίδα του θα τον βρουν και θα τον συλλάβουν με την αυτόφωρη διαδικασία. Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ. Ξέρω όμως ότι το όνομά του είναι Σ_____. Και θέλω πολύ αυτό το κείμενο να φτάσει στα παιδιά και στα εγγόνια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του για να ξέρουν ότι ο τύπος είναι ένας άξεστος, τελευταίος μισογύνης και μετανιώνω που δεν τον έφτυσα. Για τα σκ@@@ που ξεστόμισε και ολους όσοι αύριο μπορεί να είναι στη θέση μου».

Πατήστε στο πλαίσιο για να δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Delogianni (@gogodelogianni) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM
«La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Πολιτισμός / «La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Ο πίνακας «La Magie Noire» του Ρενέ Μαγκρίτ, που παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή για 90 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία στη Sotheby’s - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το έργο και τη γυναίκα που έσωσε 163 παιδιά από τους ναζί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όλες οι καρ@@@@@ με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους Πηγή: www.lifo.grΜέχρι στιγμής ο τύπος είναι τέρμα σεξιστής και χοντροφοβικός κι επειδή και τ΄άλλα πάνε σετάκι, θα μπορούσε να πει κι ότι στο δρόμο τολμούν και κυκλοφορούν μαυριδεροί και σχιστομάτηδες ξένοι, γύφτοι, κουτσοί, στραβοί, ανάπηροι, ξετσίπωτες αδερφές και λεσβίες. Και οι χοντροί είναι κατώτεροι άνθρωποι κι αυτό πρέπει να το τονίζουμε πάντα και να τους αποκαλούμε με τον επιθετικό προσδιορισμό τους. Εννοείται ότι η χοντρή γυναίκα σαν είδος είναι απείρως χειρότερη απ' το χοντρό άντρα. Κι όλες οι γυναίκες είναι καριόλες και πουτ...ς εκτός απ΄τις μουγγές που δεν ανοίγουν το στόμα τους.Γωγώ, τον ξέρεις τον τρόπο, Νομική τελείωσες. Φτάστο στο τέρμα. Ανταπόδωσε το χτύπημα χωρίς βία. Ήδη έκανες την αρχή και μπράβο σου.Υγ. Η Γωγώ ήταν στο προπέρσινο, όχι στο περσινό masterchef.