Η Chaka Khan επικρίνει τους τραγουδιστές που στηρίζονται στο Auto-Tune

Η Chaka Khan επικρίνει τους τραγουδιστές που στηρίζονται στο Auto-Tune Facebook Twitter
0

Η Chaka Khan είναι γνωστή για μεγάλες επιτυχίες της όλα αυτά τα χρόνια, «I'm Every Woman», «I Feel for You» και το κλασικό της τραγούδι του 1974 με τον Rufus «Tell Me Something Good».

Η 69χρονη τραγουδίστρια απέδειξε γιατί την έχουν ονομάσει «Βασίλισσα της Φανκ» όταν εμφανίστηκε στον ετήσιο έρανο Angel Ball την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Gabrielle Angel για την Έρευνα για τον Καρκίνο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης σε δηλώσεις της στο Page Six εξέφρασε τις απόψεις της για την μουσική σκηνή στη σημερινή εποχή.

«Υπάρχουν κάποια υπέροχα πράγματα εκεί έξω και υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι καλλιτέχνες» είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια. «Υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί νέοι καλλιτέχνες εκεί έξω που κάνουν εξαιρετική δουλειά και με εντυπωσιάζουν» πρόσθεσε.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν κατανοεί τους λεγόμενους τραγουδιστές που βασίζονται στο Auto-Tune και άλλα ψηφιακά κόλπα υψηλής τεχνολογίας για να βελτιώσουν τα φωνητικά τους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM