Η Chaka Khan επικρίνει τους τραγουδιστές που στηρίζονται στο Auto-Tune

Η Chaka Khan επικρίνει τους τραγουδιστές που στηρίζονται στο Auto-Tune Facebook Twitter
0

Η Chaka Khan είναι γνωστή για μεγάλες επιτυχίες της όλα αυτά τα χρόνια, «I'm Every Woman», «I Feel for You» και το κλασικό της τραγούδι του 1974 με τον Rufus «Tell Me Something Good».

Η 69χρονη τραγουδίστρια απέδειξε γιατί την έχουν ονομάσει «Βασίλισσα της Φανκ» όταν εμφανίστηκε στον ετήσιο έρανο Angel Ball την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Gabrielle Angel για την Έρευνα για τον Καρκίνο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης σε δηλώσεις της στο Page Six εξέφρασε τις απόψεις της για την μουσική σκηνή στη σημερινή εποχή.

«Υπάρχουν κάποια υπέροχα πράγματα εκεί έξω και υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι καλλιτέχνες» είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια. «Υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί νέοι καλλιτέχνες εκεί έξω που κάνουν εξαιρετική δουλειά και με εντυπωσιάζουν» πρόσθεσε.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν κατανοεί τους λεγόμενους τραγουδιστές που βασίζονται στο Auto-Tune και άλλα ψηφιακά κόλπα υψηλής τεχνολογίας για να βελτιώσουν τα φωνητικά τους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ