Η αποστομωτική απάντηση του Κρις Έβανς στους «διοργανωτές» του Straight Pride στη Βοστώνη

Η αποστομωτική απάντηση του Κρις Έβανς στους «διοργανωτές» του Straight Pride στη Βοστώνη Facebook Twitter
1

Ο Κρις Έβανς αποφάσισε να πάρει θέση σχετικά με την πρωτοβουλία τριών αντρών που θέλουν να διοργανώσουν «Straight Pride Parade» στην Βοστώνη, δίνοντας μια αποστομωτική απάντηση μέσω Twitter.

O γνωστός ηθοποιός, που έχει γεννηθεί στη Βοστώνη, απάντησε σε ένα tweet της Washington Post, που έκανε αφιέρωμα στην πρωτοβουλία των τριών αντρών, οι οποίοι θέλουν να διοργανώσουν ένα «Straight Pride», κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το Gay Pride αλλά με επίκεντρο τους στρέιτ. 

«Ουάου! Τέλεια πρωτοβουλία, παιδιά!! Μια σκέψη μόνο, αντί για παρέλαση "Straight Pride", τι θα λέγατε γι' αυτό: Την παρέλαση «προσπαθούμε απεγνωσμένα να θάψουμε τις δικές μας γκέι σκέψεις με το να είμαστε ομοφοβικοί επειδή κανείς δεν μας έμαθε πώς να έχουμε πρόσβαση στα συναισθήματά μας ως παιδιά"; Τι λέτε;», έγραψε με σαρκαστικό ύφος ο Κρις Έβανς. 


Για να ενισχύσει τα λεγόμενά του, ο Κρις Έβανς κοινοποίησε στη συνέχεια ένα άρθρο του συγγραφέα Τζέιμς Φελ, σημειώνοντας: «Αντί να καταφεύγετε αμέσως στον θυμό (που είναι βασικά απλώς φόβος για ό,τι δεν καταλαβαίνετε), ψάξτε λίγο για συμπόνοια και εξέλιξη».

«Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο χρειάστηκε ποτέ να αγωνιστώ ή να καταπολεμήσω, επειδή είμαι στρέιτ. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περηφανεύομαι γι' αυτό. Ευγνώμων για τα προνόμια που απολαμβάνω; Σίγουρα. Αλλά περήφανος; Δεν το βλέπω. Αυτό που βλέπω είναι πως αυτή η παρέλαση έχει λάθος όνομα. Δεν είναι "Straight Pride Parade". Θα έπρεπε να αποκαλείται "Παρέλαση του είμαι ένας ομοφοβικός μ@@@@ας"», ήταν τα λόγια που έγραψε ο Τζέιμς Φελ, τα οποία παρότρυνε ο Κρις Έβανς τους followers του να διαβάσουν.


Η ιδέα για το «Straight Pride» ξεκίνησε από τον Mark Sahady και δυο άλλους, που φιλοδοξούν να το διοργανώσουν στα τέλη Αυγούστου ως απάντηση στους εορτασμούς του Pride Month προς τιμής της κοινότητας LGBTQI. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντριου Σκοτ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ανοιχτά γκέι»

Πολιτισμός / Ο Άντριου Σκοτ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ανοιχτά γκέι»

Η φράση «ανοιχτά γκέι» χρησιμοποιείται πολύ πιο συχνά την τελευταία δεκαετία, συνήθως σε αναφορές των μέσων ενημέρωσης για να χαρακτηρίσει ένα άτομο που έχει δηλώσει δημόσια ότι ανήκει στην ομπρέλα της LGBTQ+ κοινότητας
NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αποδοχή δωρεάς Ζουμπουλάκη κινητών μνημείων προς το Ελληνικό Δημόσιο

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αποδοχή δωρεάς Ζουμπουλάκη κινητών μνημείων προς το Ελληνικό Δημόσιο

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Πέγκυ Ζουμπουλάκη για την  απόφασή της να δωρίσει στο Δημόσιο, χωρίς καμία απαίτηση αμοιβής, ένα πολύ σημαντικό, σε αριθμό και σπουδαιότητα, σύνολο κινητών μνημείων
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια