Η Ανέτ Μπένινγκ μίλησε για τον transgender γιο της: «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν»

Η Ανέτ Μπένινγκ μίλησε για τον transgender γιο της: «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν» Facebook Twitter
0

Η Ανέτ Μπένινγκ μίλησε για τον μεγαλύτερο γιο της, Stephen Ira και πόσο περήφανη νιώθει γι' αυτόν.

Η 61χρονη ηθοποιός είπε σε πρόσφατη συνέντευξη στο AARP πως ο γιος της πέτυχε την μετάβασή του «με στιλ και εξυπνάδα», έχοντας δηλώσει transgender σε ηλικία 14 ετών. 

«Κατάφερε κάτι πολύ δύσκολο με υπέροχο στιλ και φοβερή εξυπνάδα. Είναι ένα άτομο με φοβερή ευφράδεια λόγου και πολύ συμπονετικός, και είμαι πολύ, πολύ περήφανη για εκείνον», είπε η ίδια.  

Η Ανέτ Μπένινγκ μίλησε για τον transgender γιο της: «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν» Facebook Twitter

Τα συναισθήματα της Ανέτ Μπένινγκ συμμερίζεται και ο σύζυγός της Γουόρεν Μπίτι, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και περίπου 30 χρόνια. Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκαλέσει τον Stephen, που είναι σήμερα 27 ετών, «ήρωά του». «Είναι επαναστάτης, μια ιδιοφυΐα και ο ήρωάς μου, όπως όλα μου τα παιδιά», είπε ο 82χρονος Μπίτι σε συνέντευξη στο Vanity Fair το 2016.

Η Ανέτ Μπένινγκ μίλησε για τον transgender γιο της: «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν» Facebook Twitter

Ο Stephen Ira, που είναι σήμερα συγγραφέας, απασχόλησε το 2015 τα μέσα ενημέρωσης όταν μίλησε δημόσια μετά τον θάνατο της 17χρονης transgender Λίλα Άλκορν από το Οχάιο, που αυτοκτόνησε επειδή οι γονείς της την πήραν από το σχολείο όταν έμαθαν πως δήλωσε κορίτσι.

«Δώστε σε αυτήν την γυναίκα την γαλήνη που της αξίζει και παλέψτε για αυτά που ήθελε, για εκείνα που χρειαζόταν όταν ζούσε. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το να έχετε ένα transgender παιδί, μην κάνετε παιδιά», είχε γράψει τότε σε μήνυμά του στο Twitter.

Η Ανέτ Μπένινγκ μίλησε για τον transgender γιο της: «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν» Facebook Twitter

Οι Ανέτ Μπένινγκ και Γουόρεν Μπίτι έχουν επίσης έναν 25χρονο γιο, τον Μπέντζαμιν, και δυο κόρες, την 22χρονη Ιζαμπέλ και την 19χρονη Έλα, που πρόσφατα άρχισαν να σπουδάζουν στο κολέγιο του Τζούλιαρντ.

«Όταν ήμουν μικρότερη, ένα κομμάτι μου πίστευε πως θα μπορούσε να σώσω τα παιδιά μου από το να μην υποφέρουν, το οποίο ήταν φυσικά γελοίο. Πρέπει να δώσουν τις δικές τους μάχες», κατέληξε η Ανέτ Μπένινγκ στη συνέντευξή της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Πολιτισμός / Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Τι μπορεί να συνδέει ένα μικρό προϊστορικό ειδώλιο σκαλισμένο σε χαυλιόδοντα μαμούθ πριν από περίπου 28.000 χρόνια με ένα μνημειακό γλυπτό Aφροδίτης από ανακλαστικό ανοξείδωτο χάλυβα στον 21ο αιώνα;
THE LIFO TEAM
Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM