Η Adele ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου

Η Adele ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου Facebook Twitter
0

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της διάσημης τραγουδίστριας Adele με τον σύζυγό της Simon Konecki.


Το ζευγάρι που ήταν μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, παντρεύτηκε το 2017 και απέκτησε ένα γιο, τον Angelo που γεννήθηκε το 2012.


«Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της σταρ με δήλωση που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Παρασκευής.

«Οι δυο τους, έχουν δεσμευτεί να μεγαλώσουν με αγάπη τον γιο τους. Το μόνο που ζητούν είναι να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχολιασμός», ανέφερε η δήλωση.


Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια κρατούσε την προσωπική της ζωή πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είχε αναφερθεί ποτέ στην σχέση της με τον Κονέκι παρά μόλις το 2017 όταν αποκάλεσε τον εαυτό της ως «παντρεμένη» κατά τη διάρκεια συναυλίας.


Την ίδια χρονιά είχε κάνει αναφορά στον σύζυγό της την στιγμή της απονομής του βραβείου Grammy.

Ο Κονέκι είναι συνιδρυτής της «Life water», φιλανθρωπικής οργάνωσης που προάγει την πρόσβαση σε καθαρό νερό.
Νωρίτερα τον Απρίλιο η Adele εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη σε γνωστό στούντιο ηχογραφήσεων γεγονός που πυροδοτεί τις φήμες ότι έχει ξεκινήσει να δουλεύει το τέταρτο άλμπουμ της.

Με πληροφορίες από Consequenceofsound/ CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM