Χαϊκάλης για τις καταγγελίες: Διαστρεβλωμένο περιεχόμενο, απέχει από την πραγματικότητα

Χαϊκάλης για τις καταγγελίες: Διαστρεβλωμένο περιεχόμενο, απέχει από την πραγματικότητα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Παύλος Χαϊκάλης με ανακοίνωση διά του συνηγόρου του, Μανώλη Τρούλη, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

«Το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα», αναφέρει στη δήλωσή του ο ηθοποιός. Σημειώνει ότι σέβεται όποιον επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες «παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία», αλλά τονίζει ότι «θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στον δημόσιο βίο».

Ο κ. Χαϊκάλης καταλήγει ότι έχει ήδη ζητήσει αντίγραφο των αναφορών από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, «προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΣΕΗ έχουν γίνει τρεις καταγγελίες σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη. Ανάμεσα σε αυτές η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή. Η ηθοποιός είχε μιλήσει δημόσια για το περιστατικό, καταγγέλλοντας ότι ο κωμικός της είχε τηλεφωνήσει και αυτοϊκανοποιούνταν.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη:

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM