H Kylie Jenner είναι έγκυος και τα νέα προκάλεσαν πρωτοφανείς αντιδράσεις στο ίντερνετ

H Kylie Jenner είναι έγκυος και τα νέα προκάλεσαν πρωτοφανείς αντιδράσεις στο ίντερνετ Facebook Twitter
0

Η είδηση πως η 20χρονη Κylie Jenner είναι έγκυος μεταδόθηκε χθες το βράδυ και χρειάστηκαν μόλις ελάχιστα λεπτά για να ακολουθήσει φρενίτιδα στα social media και ένα πρωτοφανές κύμα σχολίων και αναμεταδόσεων.

Αυτό επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πόσο ισχυρή μιντιακά είναι η οικογένεια Καρντάσιαν και το τι ακριβώς σημαίνει να είναι κανείς insta-famous εν έτει 2017.

Πρώτο έγραψε για την εγκυμοσύνη το ΤΜΖ και αμέσως ακολούθησε ο People του οποίου οι πηγές αναφέρουν πως η σταρ και ο ράπερ, σύντροφός της Travis Scott, περιμένουν κοριτσάκι.

A MAN

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη flame (@travisscott) στις

thanks for all the birthday wishes!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια έκανε λόγο για απροσδόκητη αλλά εντελώς εκπληκτική τροπή που τους έχει ενθουσιάσει. «Όλοι είναι χαρούμενοι γι 'αυτήν και εκείνη είναι πολύ ευτυχισμένη».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Scott, 25 ετών, άρχισε να αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη σε φίλους του ήδη από τον περασμένο Ιούλιο. 

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η Jenner ανησυχούσε ότι  προτού να είναι έτοιμη να μοιραστεί τα νέα, θα το μάθαιναν τα μίντια και αυτός ήταν ο λόγος που είχε δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες στα social media που άφηναν εκτεθειμένη την επίπεδη κοιλιά της.

Η Jenner και ο Scott είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες καθώς η 20χρονη χώρισε με τον Tyga τον περασμένο Απρίλιο. Πάντως θα πρέπει να αναφερθεί πως κανείς από την οικογένεια δεν έχει επιβεβαιώσει τα νέα και μερικοί λένε πως η διαρροή δεν έγινε καθόλου τυχαία καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο κάνει πρεμιέρα ο 10ος κύκλος του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians». Αν τελικά υπάρξει διάψευση, τότε θα μιλάμε για ένα ύποπτα μεγάλο μιντιακό φιάσκο από περιοδικά και ιστοσελίδες για διασημότητες.

H Kylie Jenner είναι έγκυος και τα νέα προκάλεσαν πρωτοφανείς αντιδράσεις στο ίντερνετ Facebook Twitter
Χθεσινή φωτογραφία της Kylie που λόγω των φαρδιών ρούχων ενισχύει την είδηση - τουλάχιστον για το ΤΜΖ

To Twitter και το Facebook υποδέχτηκαν τα νέα με αντιδράσεις που έκαναν μέσα σε λίγα λεπτά την εγκυμοσύνη κορυφαίο trending topic.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Πολιτισμός / Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Η έκθεση Bellezza e Bruttezza στο Bozar των Βρυξελλών, που παρουσιάζεται έως τις 14 Ιουνίου, δείχνει ότι η δυτική ιδέα του ωραίου δεν γεννήθηκε μόνη της. Χτίστηκε απέναντι στο γήρας, τη γελοιότητα, την παραμόρφωση και το σώμα που θεωρήθηκε «λάθος». Κι έτσι μια μεγάλη έκθεση για την Αναγέννηση μιλά τελικά και για το βλέμμα που κουβαλάμε ακόμη.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Πολιτισμός / Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε νέο μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα από το Λούβρο, τη διάσημη υπόθεση που μετέτρεψε τον πίνακα σε παγκόσμιο φαινόμενο
THE LIFO TEAM
Λίνα Μενδώνη: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

«Ο συνολικός επανασχεδιασμός των εκθέσεων των δύο Μουσείων, βάσει και της επέκτασης-αναβάθμισης του κτηριακού συγκροτήματος θα αποδώσει ένα σύγχρονο μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας», τόνισε η υπουργός, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Πολιτισμός / Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Η παράλληλη ενότητα των Καννών που έχει ταυτιστεί με την ανάδειξη νέων δημιουργών ανακοίνωσε το φετινό της πρόγραμμα με εννέα ταινίες από το Ιράν, την Ελβετία και τη Γαλλία. Το ACID επιμένει και φέτος σε πιο τολμηρές και λιγότερο προβλέψιμες επιλογές.
THE LIFO TEAM
Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Χοακίν Φίνιξ ανάμεσα στους 1.000 καλλιτέχνες που αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Πολιτισμός / 1.000 καλλιτέχνες αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και παραγωγοί του Χόλιγουντ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή κατά της συγχώνευσης Paramount και Warner Bros. Discovery, λέγοντας ότι το deal θα κάνει τη βιομηχανία πιο κλειστή και πιο ασφυκτική για δημιουργούς και εργαζομένους.
THE LIFO TEAM
Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Πολιτισμός / Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Η Μπιόρκ διέψευσε ότι το echolalia είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου της και εξήγησε ότι πρόκειται για το όνομα της νέας της έκθεσης στην Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας. Εκεί θα παρουσιαστεί μια εκδοχή νέου τραγουδιού, ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ αναμένεται το 2027.
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΙΝΟ ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ

Πολιτισμός / Ο Γκουαντανίνο υπερασπίζεται τον Σαλαμέ: «Πώς μπορεί ένα σχόλιο να εξελιχθεί σε παγκόσμια αντιπαράθεση;»

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών υπερασπίστηκε τον νεαρό ηθοποιό αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την όπερα και το μπαλέτο που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις
THE LIFO TEAM