H γυναίκα που αρραβωνιάστηκε τον Freddie Mercury θα κερδίσει ένα τεράστιο ποσό από το Bohemian Rhapsody

H γυναίκα που αρραβωνιάστηκε τον Freddie Mercury θα κερδίσει ένα τεράστιο ποσό από το Bohemian Rhapsody Facebook Twitter
0

Η ταινία Bohemian Rhapsody για τον Freddie Mercury, κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 600 εκατ. δολάρια στο box office.

Η τεράστια επιτυχία της ταινίας για τους Queen, θα κάνει την Mary Austin, την πρώην αρραβωνιαστικιά του τραγουδιστή Freddie Mercury, να κερδίσει περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα.

Πολλοί δεν γνώριζαν για τη σχέση αυτή η οποία ξεκίνησε το 1970 όταν εκείνη ήταν 19χρονη φοιτήτρια τέχνης. H Austin βρέθηκε να συγκατοικεί με τον Mercury πριν εκείνος γίνει διάσημος. Λίγο αργότερα αρραβωνιάστηκαν, αλλά η σχέση τους τελείωσε όταν ο τραγουδιστής, της αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ωστόσο οι δυο τους παρέμειναν στενοί φίλοι για το υπόλοιπο της ζωής του Mercury.

Και μετά το θάνατό του το 1991, o φρόντμαν των Queen της άφησε κληρονομιά το 50% των μελλοντικών του κερδών από δικαιώματα της μπάντας.

Το 25 τοις εκατό πήγε στους γονείς του και το 25 τοις εκατό στην αδελφή του.

H γυναίκα που αρραβωνιάστηκε τον Freddie Mercury θα κερδίσει ένα τεράστιο ποσό από το Bohemian Rhapsody Facebook Twitter
Η Austin σήμερα

Το μερίδιο της Miss Austin αυξήθηκε σε 75% μετά το θάνατο των γονιών του Mercury. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη περιουσία που κληρονόμησε καθώς η διαθήκη του της παραχώρησε  ένα σπίτι αξίας πολλών εκατομμυρίων καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αρχεία, τα μελλοντικά κέρδη των Qeen χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα  μεταξύ της περιουσίας του Freddie Mercury και των τριών άλλων μελών, των Βrian May, Roger Taylor και John Deacon. Αυτό σημαίνει ότι η  Austin λαμβάνει περίπου το 19 τοις εκατό.

Η Austin, 67 ετών σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με τους εν ζωή των Queen και δεν είχε κάποια συμμετοχή στην παραγωγή της ταινίας Bohemian Rhapsody, στην οποία την υποδύεται η ηθοποιός Lucy Boynton.

Η Austin έζησε μακριά από τα φώτα, επιλέγοντας την ιδιωτικότητα στο πρώην σπίτι του Mercury. Σε μια σπάνια συνέντευξή της πριν από έξι χρόνια, παραδέχτηκε ότι το όνομά της μεταξύ των κληρονόμων είχε προκαλέσει «δυσαρέσκεια», μεταξύ των μελών της μπάντας.

Οι στενοί φίλοι όμως λένε ότι η Austin προστάτευε σαν μητέρα τον Freddie μέχρι τη μέρα που πέθανε.

Η Austin έχει δύο ενήλικες γιους από τον ζωγράφο Piers Cameron και ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Nick Holford, αλλά και οι δύο σχέσεις ήταν σύντομες.

Τα κέρδη καταγράφονται ε τα σημερινά δεδομένα και αναμένεται να αυξηθούν αισθητά καθώς η ταινία συνεχίζει να εισπράττει.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Thomas Dambo έκρυβε γιγάντια τρολ από σκουπίδια στα δάση. Τώρα μπαίνουν στο μουσείο

Πολιτισμός / Ο Thomas Dambo έκρυβε γιγάντια τρολ από σκουπίδια στα δάση. Τώρα μπαίνουν στο μουσείο

Η νέα έκθεση The Garbage Man στο ARKEN Museum της Δανίας φέρνει για πρώτη φορά σε μουσείο τα γιγάντια τρολ του Thomas Dambo, φτιαγμένα από πεταμένο ξύλο, υφάσματα, χαρτόνια και σκουπίδια που ξαναγίνονται παραμύθι.
THE LIFO TEAM
Τα άγρια παιδιά της Βαρκελώνης μετά το τέλος της νύχτας

Πολιτισμός / Τα άγρια παιδιά της Βαρκελώνης μετά το τέλος της νύχτας

Στη φωτογραφική σειρά 24 Hour Party, People, η Juliette Cassidy ακολουθεί για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο τη hardcore και car tuning υποκουλτούρα της Βαρκελώνης, καταγράφοντας σε φιλμ 35mm έναν κόσμο που πίσω από την ένταση κρύβει φροντίδα, πίστη και δικούς του κανόνε
THE LIFO TEAM
Η τσίχλα της Νίνα Σιμόν και τα ιερά λείψανα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Holy Pop!Όταν οι ποπ σταρ γίνονται άγιοι και τα σουβενίρ τους ιερά λείψανα

Με αφορμή την έκθεση Holy Pop! στο Somerset House, η ποπ λατρεία αντιμετωπίζεται σαν θρησκεία: από ιδιωτικά shrines για τον Prince, την Britney Spears και τον Elvis μέχρι μια τσίχλα της Νίνα Σιμόν που φυλάσσεται σαν ιερό αντικείμενο.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ παραλίγο να γίνει Γκριν Γκόμπλιν και το Spider-Man θα ήταν πολύ πιο παρανοϊκό

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ παραλίγο να γίνει Γκριν Γκόμπλιν και το Spider-Man θα ήταν πολύ πιο παρανοϊκό

Μιλώντας για το Spider-Noir, ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι ο Σαμ Ράιμι τον ήθελε για τον ρόλο του Γκριν Γκόμπλιν στο Spider-Man του 2002. Εκείνος, όμως, προτίμησε τότε να κάνει το Adaptation.
THE LIFO TEAM
Το ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe ήταν πάντα πιο έξυπνο απ’ όσο έδειχνε

Πολιτισμός / Το ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe ήταν πάντα πιο έξυπνο απ’ όσο έδειχνε

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: Hollywood Icon στο Academy Museum του Λος Άντζελες, το θρυλικό ροζ φόρεμα από το «Diamonds Are a Girl’s Best Friend» επιστρέφει στο κοινό. Ένα εύθραυστο αντικείμενο, φτιαγμένο βιαστικά μέσα στον πανικό ενός στούντιο που προσπάθησε να ελέγξει τη σεξουαλική εικόνα της Μονρό και κατέληξε να της χαρίσει έναν από τους πιο αθάνατους μύθους της.
THE LIFO TEAM
Η Betye Saar πριν γίνει μύθος έραβε μαγικά ρούχα

Πολιτισμός / Η Μπέτι Σαρ πριν γίνει μύθος έραβε μαγικά ρούχα

Με αφορμή την έκθεση Let’s Get It On: The Wearable Art of Betye Saar στο Roberts Projects του Λος Άντζελες, η σχεδόν 100χρονη καλλιτέχνιδα επιστρέφει στα κοστούμια, τα κοσμήματα και τα φυλαχτά που έφτιαχνε από τα ’50s έως τα ’70s το κρυφό εργαστήριο από όπου γεννήθηκε η γλώσσα των assemblages της.
THE LIFO TEAM
Ένας χαμένος πίνακας της Λεονόρα Κάρινγκτον βγαίνει πρώτη φορά στο φως

Πολιτισμός / Ένας χαμένος πίνακας της Λεονόρα Κάρινγκτον βγαίνει πρώτη φορά στο φως

Το Villa Pilar, που η σουρεαλίστρια ζωγράφισε το 1940 ενώ νοσηλευόταν σε σανατόριο στο Σανταντέρ, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά δημόσια στο Freud Museum του Λονδίνου πριν ταξιδέψει στην πόλη όπου δημιουργήθηκε
THE LIFO TEAM
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ βγάζει νέο άλμπουμ με τον Τζον Λένον ακόμα στο μυαλό του

Πολιτισμός / Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ βγάζει νέο άλμπουμ με τον Τζον Λένον ακόμα στο μυαλό του

Στο The Boys of Dungeon Lane, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ επιστρέφει στα παιδικά του χρόνια στο Λίβερπουλ, στη μνήμη του Τζον Λένον, σε ένα νέο τραγούδι με τον Ρίνγκο Σταρ και στην απρόσμενη έμπνευση που πήρε από τους Oasis.
THE LIFO TEAM
Ο Τομ Χόλαντ πρότεινε μια “αραχνο-εφηβεία” για το νέο Spider-Man και το στούντιο το απέρριψε αμέσως

Πολιτισμός / Ο Τομ Χόλαντ ήθελε ο νέος Spider-Man να περάσει μια «αραχνο-εφηβεία»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στο Empire ότι συμμετείχε για πρώτη φορά στις σεναριακές συζητήσεις του Spider-Man: Brand New Day, προτείνοντας έναν Πίτερ Πάρκερ που χάνει τον έλεγχο καθώς οι δυνάμεις του αλλάζουν.
THE LIFO TEAM
Ο Τζον Τραβόλτα έγινε σκηνοθέτης και αγόρασε 12 μπερέδες

Πολιτισμός / Ο Τζον Τραβόλτα έγινε σκηνοθέτης και αγόρασε 12 μπερέδες

Στην πρεμιέρα της πρώτης του σκηνοθετικής δουλειάς, ο Τζον Τραβόλτα εξήγησε γιατί υιοθέτησε τον μπερέ ως νέο σήμα κατατεθέν του: ήθελε να νιώσει σαν παλιός σκηνοθέτης και, όπως λέει, «και οι άντρες μπορούν να διασκεδάσουν».
THE LIFO TEAM
Ο Τομ Χανκς λέει ότι το Toy Story 5 έχει μία από τις πιο σπαρακτικές σκηνές της σειράς

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς λέει ότι το Toy Story 5 έχει μία από τις πιο σπαρακτικές σκηνές της σειράς

Ο Τομ Χανκς και ο Τιμ Άλεν παρουσίασαν στο Λονδίνο το Toy Story 5, όπου η Pixar βάζει τον Γούντι, τον Μπαζ και τη Τζέσι απέναντι στον νέο μεγάλο αντίπαλο της παιδικής ηλικίας: τις οθόνες.
THE LIFO TEAM
Τζέικομπ Ελόρντι: Το νέο αγόρι της Chanel ξέρει ακριβώς πώς να κοιτάζει την κάμερα

Πολιτισμός / Τζέικομπ Ελόρντι: Το νέο αγόρι της Chanel ξέρει ακριβώς πώς να κοιτάζει την κάμερα

Ο Τζέικομπ Ελόρντι μπαίνει στο σύμπαν του Bleu de Chanel, σε μια νέα καμπάνια που σκηνοθετεί ο Αλφόνσο Κουαρόν και μοιάζει περισσότερο με μικρό κατασκοπικό φιλμ παρά με κλασική διαφήμιση αρώματος
THE LIFO TEAM