GNTM: Συγκίνησε η Ελένη για το bullying και τον ρατσισμό - Δάκρυσε ο Μπράτης

GNTM: Συγκίνησε η Ελένη για το bullying και τον ρατσισμό - Δάκρυσε ο Μπράτης Facebook Twitter
2

Η δεύτερη σεζόν του GNTM έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας τους τηλεθεατές ενώ σήμερα μια κοπέλα συγκίνησε τους κριτές, ιδιαιτέρως τον σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη.

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου, οι τέσσερις κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός επέστρεψαν στις θέσεις τους για να αξιολογήσουν τα επίδοξα μοντέλα που θα διαγωνιστούν και φέτος για τον τίτλο του Greece's Next Top Model. 

Στο αποψινό επεισόδιο, μια από τις κοπέλες που πέρασαν από οντισιόν, κατάφερε με την ιστορία της να συγκινήσει τους κριτές, ενώ ο Άγγελος Μπράτης δακρυσμένος σηκώθηκε από την θέση του για της προσφέρει μια αγκαλιά. 

«Θέλω να δείξω το θάρρος σε άλλα παιδιά όπως εγώ που είναι παιδιά μεταναστών. Έχω γνωρίσει πολύ bullying από μικρή ηλικία, Θέλω να εμπνεύσω τα παιδιά της επόμενης γενιάς να κυνηγήσουν τα όνειρά τους», είπε η Ελένη, προσθέτοντας πως ακόμη βιώνει ρατσισμό καθημερινά. «Δεν είχα πολλούς φίλους μεγαλώνοντας», είπε η νεαρή κοπέλα στη συνέχεια με τον Άγγελο Μπράτη να προσθέτει συγκινημένος «Ούτε εγώ είχα», κατεβαίνοντας δακρυσμένος από την θέση του για να την αγκαλιάσει. «Το δουλεύω, με τον ψυχοθεραπευτή μου», πρόσθεσε ο Έλληνας σχεδιαστής. 

«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σου συμπεριφέρονται έτσι. Στον χώρο της μόδας μπορείς να είσαι φτωχός, πλούσιος, να έρχεσαι από οποιοδήποτε χωριό, να έχεις οποιοδήποτε χρώμα, οποιαδήποτε σεξουαλικότητα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να έχεις ταλέντο», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης.

Οι κριτές τής έδωσαν 4 ναι, οπότε πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο: 

 
Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Στον χώρο της μόδας μπορείς να είσαι φτωχός, πλούσιος, να έρχεσαι από οποιοδήποτε χωριό, να έχεις οποιοδήποτε χρώμα, οποιαδήποτε σεξουαλικότητα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να έχεις ταλέντο», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης. Πηγή: www.lifo.grΝαι... σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζει ο κύριος;! Επειδή έχουν βγει 3-4 περιπτώσεις παγκοσμίως, δε σημαίνει κάτι αυτό! Ένας από τους πιο αμιγώς ρατσιστικούς χώρους το modelling, και ο άλλος λέει δεν έχει σημασία... Τρέλανέ μας, Μπράτη, λέγε τα μπας και τα πιστέψεις κι εσύ!