GNTM: Συγκίνησε η Ελένη για το bullying και τον ρατσισμό - Δάκρυσε ο Μπράτης

GNTM: Συγκίνησε η Ελένη για το bullying και τον ρατσισμό - Δάκρυσε ο Μπράτης Facebook Twitter
2

Η δεύτερη σεζόν του GNTM έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας τους τηλεθεατές ενώ σήμερα μια κοπέλα συγκίνησε τους κριτές, ιδιαιτέρως τον σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη.

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου, οι τέσσερις κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός επέστρεψαν στις θέσεις τους για να αξιολογήσουν τα επίδοξα μοντέλα που θα διαγωνιστούν και φέτος για τον τίτλο του Greece's Next Top Model. 

Στο αποψινό επεισόδιο, μια από τις κοπέλες που πέρασαν από οντισιόν, κατάφερε με την ιστορία της να συγκινήσει τους κριτές, ενώ ο Άγγελος Μπράτης δακρυσμένος σηκώθηκε από την θέση του για της προσφέρει μια αγκαλιά. 

«Θέλω να δείξω το θάρρος σε άλλα παιδιά όπως εγώ που είναι παιδιά μεταναστών. Έχω γνωρίσει πολύ bullying από μικρή ηλικία, Θέλω να εμπνεύσω τα παιδιά της επόμενης γενιάς να κυνηγήσουν τα όνειρά τους», είπε η Ελένη, προσθέτοντας πως ακόμη βιώνει ρατσισμό καθημερινά. «Δεν είχα πολλούς φίλους μεγαλώνοντας», είπε η νεαρή κοπέλα στη συνέχεια με τον Άγγελο Μπράτη να προσθέτει συγκινημένος «Ούτε εγώ είχα», κατεβαίνοντας δακρυσμένος από την θέση του για να την αγκαλιάσει. «Το δουλεύω, με τον ψυχοθεραπευτή μου», πρόσθεσε ο Έλληνας σχεδιαστής. 

«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σου συμπεριφέρονται έτσι. Στον χώρο της μόδας μπορείς να είσαι φτωχός, πλούσιος, να έρχεσαι από οποιοδήποτε χωριό, να έχεις οποιοδήποτε χρώμα, οποιαδήποτε σεξουαλικότητα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να έχεις ταλέντο», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης.

Οι κριτές τής έδωσαν 4 ναι, οπότε πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο: 

 
Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM
Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του As You Like It στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του Σαίξπηρ στο Λονδίνο

Το As You Like It θα παρουσιαστεί στο The Space Theatre από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2026, ενώ η ομάδα ετοιμάζει και το Twelfth Night στη Βαρκελώνη την 1η Αυγούστου, στην πρώτη της εμφάνιση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
THE LIFO TEAM
Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Πολιτισμός / Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο συγγραφέας και ηθοποιός συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου 2025, αφού βρέθηκε στην τσάντα του ποσότητα ουσίας που περιείχε MDMA.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
"Στον χώρο της μόδας μπορείς να είσαι φτωχός, πλούσιος, να έρχεσαι από οποιοδήποτε χωριό, να έχεις οποιοδήποτε χρώμα, οποιαδήποτε σεξουαλικότητα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να έχεις ταλέντο», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης. Πηγή: www.lifo.grΝαι... σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζει ο κύριος;! Επειδή έχουν βγει 3-4 περιπτώσεις παγκοσμίως, δε σημαίνει κάτι αυτό! Ένας από τους πιο αμιγώς ρατσιστικούς χώρους το modelling, και ο άλλος λέει δεν έχει σημασία... Τρέλανέ μας, Μπράτη, λέγε τα μπας και τα πιστέψεις κι εσύ!