Γιατί η Κάρι Φίσερ μετάνιωσε που αποκάλυψε τη σχέση της με τον Χάρισον Φορντ

Γιατί η Κάρι Φίσερ μετάνιωσε που αποκάλυψε τη σχέση της με τον Χάρισον Φορντ Facebook Twitter
0

Λίγο πριν τον απρόοπτο θάνατό της, τον Δεκέμβριο του 2016, η Κάρι Φίσερ είχε μιλήσει δημόσια για την ερωτική περιπέτειά της με τον συμπρωταγωνιστή της στον «Πόλεμο των Άστρων», Χάρισον Φορντ.

Ωστόσο ο Τοντ Φίσερ, στο καινούργιο του βιβλίο «Τα Κορίτσια μου: Μια Ζωή με την Κάρι και την Ντέμπι», αποκαλύπτει ότι η αδελφή του είχε μετανιώσει που δεν κράτησε το στόμα της κλειστό.

«Η Κάρι αναθεμάτισε τη μέρα που αποκάλυψε την τρίμηνη περιπέτεια για την οποία έδωσε λεπτομέρειες στην αυτοβιογραφία της που εκδόθηκε το 2016, με τίτλο "Η Πριγκίπισσα Που Κρατά Ημερολόγιο"» γράφει ο Τοντ Φίσερ.

Ο 60χρονος σήμερα Τοντ αναφέρει ότι η μητέρα τους, η ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς, δεν ήξερε για τα ραντεβουδάκια της 19χρονης, τότε, Κάρι με τον Φορντ, που ήταν 33 χρονών σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών και αποκαλύπτει ότι αποδοκίμαζε έντονα τόσο τη σχέση της κόρης της με τον Χάρισον όσο και το ότι αποφάσισε να τη δημοσιοποιήσει. Τελικά, η Κάρι είπε στη μητέρα τους «έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να πω την ιστορία» γράφει ο Τοντ.

Η ιστορία όταν βγήκε στη δημοσιότητα έδωσε τροφή στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπου που ασχολήθηκε εκτενώς με την ιδιωτική ζωή των δύο διασημοτήτων.

Η Κάρι, μιλώντας για τη σχέση της με τον Φορντ, είχε παραδεχθεί στο People ότι «ήταν τόσο έντονη. Μέσα στη βδομάδα (σσ. των γυρισμάτων της ταινίας), ήμασταν ο Χαν και η Λέια. Και το σαββατοκύριακο, η Κάρι και ο Χάρισον». Δεν σταμάτησε εκεί. Είπε ακόμα ότι ήταν άπειρη τότε και πως δεν ήξερε να φιλάει όμορφα, αλλά και ότι ούτε κι ο Χάρισον ήταν καλός στο κρεβάτι.

Από τη μεριά του, ο Χάρισον Φορντ δεν σχολίασε ποτέ τις αποκαλύψεις της Κάρι. Παραδέχθηκε, όμως, ότι «σε ένα βαθμό» τον είχαν προειδοποιήσει εκ των προτέρων για τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που περιείχε η αυτοβιογραφία της Κάρι. Το μόνο που είχε πει ήταν ότι το να ακούει γι αυτή την περιπέτεια 30 χρόνια μετά, ήταν λίγο «περίεργο».

Στην τελετή για την «είσοδο» στο Hall of Fame του Χόλιγουντ του συμπρωταγωνιστή τους στον «Πόλεμο των Άστρων» Μαρκ Χάμιλ, ο Χάρισον Φορντ απότισε, πάντως, φόρο τιμής στην Κάρι Φίσερ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ