Γιατί το Coachella φέτος είπε «όχι» στον Kanye West

Γιατί το Coachella φέτος είπε «όχι» στον Kanye West Facebook Twitter
0

O Kanye West φέρεται να βρέθηκε εκτός του φεστιβάλ Coachella μόλις λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν όλα τα ονόματα της φετινής διοργάνωσης.

Αιτία φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι οι διοργανωτές δεν ανταποκρίθηκαν σε ακραίες απαιτήσεις του ράπερ να δημιουργηθεί ένας τεράστιος θόλος στους χώρους του φεστιβάλ.

Το Billboard αναφέρει ότι κατά την Πρωτοχρονιά, οι διοργανωτές του Coachella θα ανακοίνωναν τον Kanye ως ένα από τα μεγάλα ονόματα του φετινού φεστιβάλ όταν ο ράπερ ζήτησε να του κατασκευάσουν έναν θόλο για να φιλοξενηθεί η περφόρμανς του.

Ο θόλος, που σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή John McGuire, θα φιλοξενούσε μια παραγωγή 360 μοιρών υψηλής τεχνολογίας βίντεο προβολές και τον τραγουδιστή στο κέντρο του να δίνει σόου.

Ωστόσο, οι διοργανωτές ενημέρωσαν τον Kanye ότι θα ήταν αδύνατο να γίνει εγκαίρως η κατασκευή για το φεστιβάλ του Απριλίου και ότι η κατασκευή του θόλου θα υποχρέωνε τους διοργανωτές να αφαιρέσουν ένα μεγάλο τμήμα των άλλων εγκαταστάσεων, όπως οι χημικές τουαλέτες.

Ο West υπονόμευσε τους διοργανωτές της Coachella για την παρεμπόδιση του δημιουργικού της οράματος προκειμένου να χωρέσουν οι τουαλέτες, αναφέρει το Billboard. Ο Κanye αρνήθηκε να μοιραστεί το ίδιο stage με τους άλλους καλλιτέχνες και ήρθε η ρήξη καθώς κανείς δεν έκανε πίσω.

Μετά από τις ακραίες απαιτήσεις του West, ο συν-ιδρυτής του Coachella, Paul Tollett, κάλεσε την Ariana Grande για να εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποπ όνομα και πήρε το «ναι» από την σταρ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM