Γιατί το Coachella φέτος είπε «όχι» στον Kanye West

Γιατί το Coachella φέτος είπε «όχι» στον Kanye West Facebook Twitter
0

O Kanye West φέρεται να βρέθηκε εκτός του φεστιβάλ Coachella μόλις λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν όλα τα ονόματα της φετινής διοργάνωσης.

Αιτία φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι οι διοργανωτές δεν ανταποκρίθηκαν σε ακραίες απαιτήσεις του ράπερ να δημιουργηθεί ένας τεράστιος θόλος στους χώρους του φεστιβάλ.

Το Billboard αναφέρει ότι κατά την Πρωτοχρονιά, οι διοργανωτές του Coachella θα ανακοίνωναν τον Kanye ως ένα από τα μεγάλα ονόματα του φετινού φεστιβάλ όταν ο ράπερ ζήτησε να του κατασκευάσουν έναν θόλο για να φιλοξενηθεί η περφόρμανς του.

Ο θόλος, που σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή John McGuire, θα φιλοξενούσε μια παραγωγή 360 μοιρών υψηλής τεχνολογίας βίντεο προβολές και τον τραγουδιστή στο κέντρο του να δίνει σόου.

Ωστόσο, οι διοργανωτές ενημέρωσαν τον Kanye ότι θα ήταν αδύνατο να γίνει εγκαίρως η κατασκευή για το φεστιβάλ του Απριλίου και ότι η κατασκευή του θόλου θα υποχρέωνε τους διοργανωτές να αφαιρέσουν ένα μεγάλο τμήμα των άλλων εγκαταστάσεων, όπως οι χημικές τουαλέτες.

Ο West υπονόμευσε τους διοργανωτές της Coachella για την παρεμπόδιση του δημιουργικού της οράματος προκειμένου να χωρέσουν οι τουαλέτες, αναφέρει το Billboard. Ο Κanye αρνήθηκε να μοιραστεί το ίδιο stage με τους άλλους καλλιτέχνες και ήρθε η ρήξη καθώς κανείς δεν έκανε πίσω.

Μετά από τις ακραίες απαιτήσεις του West, ο συν-ιδρυτής του Coachella, Paul Tollett, κάλεσε την Ariana Grande για να εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποπ όνομα και πήρε το «ναι» από την σταρ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ