Γιατί το Coachella φέτος είπε «όχι» στον Kanye West

Γιατί το Coachella φέτος είπε «όχι» στον Kanye West Facebook Twitter
0

O Kanye West φέρεται να βρέθηκε εκτός του φεστιβάλ Coachella μόλις λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν όλα τα ονόματα της φετινής διοργάνωσης.

Αιτία φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι οι διοργανωτές δεν ανταποκρίθηκαν σε ακραίες απαιτήσεις του ράπερ να δημιουργηθεί ένας τεράστιος θόλος στους χώρους του φεστιβάλ.

Το Billboard αναφέρει ότι κατά την Πρωτοχρονιά, οι διοργανωτές του Coachella θα ανακοίνωναν τον Kanye ως ένα από τα μεγάλα ονόματα του φετινού φεστιβάλ όταν ο ράπερ ζήτησε να του κατασκευάσουν έναν θόλο για να φιλοξενηθεί η περφόρμανς του.

Ο θόλος, που σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή John McGuire, θα φιλοξενούσε μια παραγωγή 360 μοιρών υψηλής τεχνολογίας βίντεο προβολές και τον τραγουδιστή στο κέντρο του να δίνει σόου.

Ωστόσο, οι διοργανωτές ενημέρωσαν τον Kanye ότι θα ήταν αδύνατο να γίνει εγκαίρως η κατασκευή για το φεστιβάλ του Απριλίου και ότι η κατασκευή του θόλου θα υποχρέωνε τους διοργανωτές να αφαιρέσουν ένα μεγάλο τμήμα των άλλων εγκαταστάσεων, όπως οι χημικές τουαλέτες.

Ο West υπονόμευσε τους διοργανωτές της Coachella για την παρεμπόδιση του δημιουργικού της οράματος προκειμένου να χωρέσουν οι τουαλέτες, αναφέρει το Billboard. Ο Κanye αρνήθηκε να μοιραστεί το ίδιο stage με τους άλλους καλλιτέχνες και ήρθε η ρήξη καθώς κανείς δεν έκανε πίσω.

Μετά από τις ακραίες απαιτήσεις του West, ο συν-ιδρυτής του Coachella, Paul Tollett, κάλεσε την Ariana Grande για να εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποπ όνομα και πήρε το «ναι» από την σταρ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM