Η Δούκισσα Νομικού γέννησε, το βράδυ της Πέμπτης, για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

 

Ο γιατρός της, καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Πέτρος Νικολαΐδης, μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του Alpha, επιβεβαιώνοντας ότι όλα πήγαν κατ' ευχήν και χωρίς προβλήματα. Ήταν στις 10:30 μ.μ, όταν μετά από δύο ώρες, η κα Νομικού έφερε στον κόσμο το μωρό της με οξύ τοκετό. 

 

«Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, της συνέστησα να έρθει στο ιατρείο (...) είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά, γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα», σχολίασε ο κ. Νικολαΐδης, που είχε αναλάβει και την προηγούμενη γέννα της Δούκισσας Νομικού.

 


 

 

«Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη, έχει μία προσωπικότητα πάρα πολύ ώριμη και ισορροπημένη (...) που βοηθά και εμάς τους γιατρούς στις δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε. «Η μικρή Αναστασία είναι κούκλα, βέβαια, μοιάζει πολύ και στον μπαμπά της (...) Δεν είχαμε πρόβλημα, παιδιατρικά είναι άριστα», είπε ο κ. Νικολαΐδης για το βρέφος που γεννήθηκε 3,1 κιλά. «Το καταπληκτικό με την Δούκισσα είναι ότι γεννά την τελευταία ημέρα του μήνα της». 

 

Ο πατέρας του παιδιού, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ήταν επίσης παρών και μάλιστα έκοψε τον λώρο, όπως είθισται να κάνουν οι μπαμπάδες. Κλείνοντας ο μαιευτήρας αποκάλυψε ότι η Δούκισσα του είπε χαρακτηριστικά: «Γιατρέ, πάλι του χρόνου εδώ θα είμαστε!»

 

Ακούστε όσα είπε ο γιατρός της στο Happy Day