Φουρέιρα: Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεϊράι

Φουρέιρα: Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεϊράι Facebook Twitter
7

Λίγο πριν η Ελένη Φουρέιρα διαγωνισθεί για λογαριασμό της Κύπρου στη φετινή Eurovision, έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καταγωγή της, το πραγματικό της όνομα αλλά και γιατί αρχικά είχε κρύψει την καταγωγή της

Μιλώντας για την περίοδο που ξεκίνησε ως μέλος των Mystique και την απόφασή της να μην αποκαλύψει από πού κατάγεται, η Ελένη είπε: '«Αποφασίσαμε τότε με τους ανθρώπους μου να μην πούμε ότι είμαι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα για αυτό που είναι'».

Παραδέχτηκε πάντως πως ήταν λάθος: «'Ναι ήταν λάθος, αλλά αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό».

'«Το όνομα με το οποίο γεννήθηκα είναι το Εντέλα. Το Φουρέιρα είναι η ρίζα του επιθέτου μου που είναι Φουρεράι, γιατί στην Αλβανία οποιοδήποτε επίθετο παίρνει ένα ''ι'», ανέφερε.

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρει πως ένιωσε λύτρωση όταν αποκάλυψε την καταγωγή της αφού όπως είπε '«Πάντα ήμουν περήφανη που ήμουν από την Αλβανία».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια λέγοντας πως «πολλές φορές είχαμε πάρει πράγματα από τα σκουπίδια, όπως έπιπλα».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης στο video που ακολουθεί:

 

*Διαβάστε επίσης: Φταίει ο ρατσισμός μας που η Φουρέιρα έκρυβε ότι είναι Αλβανίδα;

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κρίμα πάντως που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αναγκάζονται να κρύβουν την καταγωγή τους γιατί δεν θα γίνουν αποδεκτοί. Ο Έλληνας δυστυχώς τη λέξη Αλβανός τη χρησιμοποιεί πολλές φορές σαν βρισιά. Πάντα θυμάμαι παιδιά στις αρχές να κρύβουν την καταγωγή τους λόγω του κόμπλεξ που τους δημιουργήσαμε εμείς.
μας εχουν βαρεθει που ολο κομπαζουμε για τον πολιτισμο μας που μας οφειλουν τα παντα και αλλες ανοησιες. τωρα αν αυτοι μας ζητησουν για την τεχνολογια που χρησιμοποιουμε εμεις μηπως τελικα τους χρωσταμε;