Έλτον Τζον: Θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Έλτον Τζον: Θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Elton John: Never Too Late» Facebook Twitter
0

Το ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια καριέρας του Έλτον Τζον με τίτλο: «Elton John: Never Too Late» , αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου με τον εμβληματικό μουσικό να δίνει το παρόν. 

Την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφουν ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρ.Τζ. Κάτλερ και ο σύζυγος του Άγγλου τραγουδιστή Ντέιβιντ Φέρνις ενώ παράλληλα μοιράζονται και την παραγωγή μαζί με τον Τρέβορ Σμιθ. Η ταινία ακολουθεί τον παγκόσμιο σταρ να κάνει μια αναδρομή στα απίστευτα πρώτα χρόνια της καριέρας του Έλτον Τζον σε ένα «συναισθηματικά φορτισμένο, ιδιαίτερο και ενθαρρυντικό ταξίδι». 

Σύμφωνα με την σύνοψη «καθώς προετοιμάζεται για την τελευταία του συναυλία στο Στάδιο Ντότζερ της Βόρειας Αμερικής, ο κορυφαίος τραγουδιστής αφηγείται τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων χρόνων και πώς ξεπέρασε τις αντιξοότητες, την κακοποίηση και τον εθισμό για να γίνει το είδωλο που είναι σήμερα».     

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ της Disney Branded Television είναι παραγωγή των «Rocket Entertainment» και «This Machine Filmworks».

Η αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου θα ανοίξει στις 9 Οκτωβρίου με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Blitz» του Στιβ ΜακΚουίν ενώ το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Royal Festival Hall. 

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Variety. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ήταν σαν μεσαιωνικό όργιο!»: Οι Led Zeppelin και το πιο εξωφρενικό πάρτι στην ιστορία του ροκ

Μουσική / «Ήταν σαν μεσαιωνικό όργιο!»: Οι Led Zeppelin και το πιο εξωφρενικό πάρτι στην ιστορία του ροκ

Πριν από μισό αιώνα, με αφορμή την ίδρυση της δικής τους δισκογραφικής εταιρείας, οι Led Zeppelin διοργάνωσαν ένα εορταστικό event παρακμιακής χλιδής που έμεινε στην ιστορία.
THE LIFO TEAM
Ποια είναι τα σπάνια και πολύτιμα αντικείμενα του Έλτον Τζον που βγαίνουν σε δημοπρασία; 

Εικαστικά / Σπάνια και πολύτιμα αντικείμενα του Έλτον Τζον βγαίνουν σε δημοπρασία

Ο σταρ της μουσικής ζει περιτριγυρισμένος από χιλιάδες πολύτιμα έργα τέχνης και αντικείμενα. Αποφάσισε να αποχωριστεί σχεδόν χίλια από αυτά και όλοι αναμένουν εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πωλήσεις.
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ