To εκρηκτικό τελευταίο live του Τσέστερ Μπένινγκτον - ΒΙΝΤΕΟ

To εκρηκτικό τελευταίο live του Τσέστερ Μπένινγκτον - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Παγκόσμιο σοκ στην μουσική προκάλεσε η είδηση πως ο Τσέστερ Μπένινγκτον, ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Linkin Park, αυτοκτόνησε σήμερα στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.


Ο ιστότοπος TMZ, που επικαλέστηκε πηγές από τις αρχές επιβολής του νόμου, μετέδωσε ότι ο 41χρονος Μπένινγκτον έβαλε τέλος στην ζωή του διά απαγχονισμού στην οικία του στο Πάλος Βέρντες, κοντά στο Λος Άντζελες.


Ιατροδικαστής, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιβεβαίωσε από την πλευρά του τον θάνατο του τραγουδιστή, αναφέροντας ως πιθανή αιτία την αυτοκτονία.

Ο τραγουδιστής των Linkin Park πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων δύο δεκαετιών ερμηνεύοντας με το μοναδικό του στιλ που ανέδειξε το επιτυχημένο ροκ συγκρότημα του. 

Οι Linkin Park είχε προγραμματιστεί να συνεχίσουν την περιοδεία τους αργότερα αυτό το μήνα προωθώντας το άλμπουμ "One More Light" και το κορυφαίο χιτ "Heavy". Η One More World World Tour θα συνεχιζόταν στις 27 Ιουλίου, αλλά οι Linkin Park εμφανίστηκαν για μια συναυλία πριν την ανάπαυλα στις 6 Ιουλίου στο Barclaycard Arena στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Αυτή τους η εμφάνιση περνά πλέον στην ιστορία ως το τελευταίο live του Τσέστερ Μπένινγκτον.

Το βίντεο μια θαυμάστριας του συγκροτήματος κατέγραψε τις εκρηκτικές στιγμές στο stage:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM