Εκπρόσωπος του Karl Lagerfeld εξηγεί τι συνέβη στα δόντια του σχεδιαστή και γιατί εμφανίστηκε έτσι στο Παρίσι

Εκπρόσωπος του Karl Lagerfeld εξηγεί τι συνέβη στα δόντια του σχεδιαστή και γιατί εμφανίστηκε έτσι στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Ο Κarl Lagerfeld σπάνια χαμογελά και συνήθως είναι βλοσυρός ακόμη και όταν δέχεται το χειροκρότημα στις επιδείξεις της Chanel. Το χαμόγελό του στο Παρίσι, ξάφνιασε τους πάντες όχι λόγω της σπανιότητας του, αλλά για τα δόντια του.

Ο διάσημος σχεδιαστής κλήθηκε να φωταγωγήσει τη Λεωφόρο των Ηλυσίων και να σηματοδοτήσει την έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων στο Παρίσι.

Το μούσι δεν ήταν όμως η μόνη αλλαγή που συζητήθηκε καθώς ο σχεδιαστής του οίκου Chanel χαμογέλασε και αποκάλυψε την οδοντοστοιχία του. Αρκετά δόντια έλλειπαν!

Εκπρόσωπος του Karl Lagerfeld εξηγεί τι συνέβη στα δόντια του σχεδιαστή και γιατί εμφανίστηκε έτσι στο Παρίσι Facebook Twitter
Εκπρόσωπος του Karl Lagerfeld εξηγεί τι συνέβη στα δόντια του σχεδιαστή και γιατί εμφανίστηκε έτσι στο Παρίσι Facebook Twitter

Έχοντας συνηθίσει το κοινό σε εμφανίσεις που είναι προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την κομψότητα, δεν θα μπορούσε παρά να σοκάρει με την εικόνα αυτή.

Οι φωτογραφίες έγιναν viral και άρχισαν να μεταδίδονται από τα ταμπλόιντ που μάλλον έτριβαν τα χέρια τους με το χαμόγελο του Kάιζερ της μόδας.

Καθώς τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα social media πλήθαιναν, το επιτελείο του Lagerfeld κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα δόντια που έλλειπαν.

Παραδόξως το έκαναν με ανακοίνωση στην Daily Mail, την εφημερίδα που πρώτη έβγαλε τίτλο για τα χαμένα δόντια του Karl.

«Επί του παρόντος υποβάλλεται σε οδοντιατρική θεραπεία, αλλά θέλησε να τιμήσει τη μακροχρόνια δέσμευσή του να παρευρεθεί στην τελετή», είπε ο εκπρόσωπός του εξηγώντας την εικόνα και αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM