Είπαν στην Σαρλίζ Θερόν να παίξει την μητέρα της «Wonder Woman» και την περνά μόλις 9 χρόνια

Είπαν στην Σαρλίζ Θερόν να παίξει την μητέρα της «Wonder Woman» και την περνά μόλις 9 χρόνια Facebook Twitter
0

Η Σαρλίζ Θερόν δέχθηκε πρόταση για το «Wonder Woman», όχι όμως για να υποδυθεί την σούπερ-ηρωίδα αλλά την μητέρα της κάτι που, όπως λέει, την σόκαρε. 

Η διάσημη ηθοποιός έκανε την σχετική αποκάλυψη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» του Άντι Κοέν, όταν ένας τηλεθεατής ρώτησε αν ισχύουν οι φήμες πως απέρριψε τον ρόλο της Wonder Woman.

«Δεν απέρριψα τον ρόλο της Wonder Woman. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς το Χόλιγουντ σου δίνει ένα μεγάλο χαστούκι όταν αρχίζεις να γερνάς. Θυμάμαι κάποιος μου είπε, "Ξέρεις, υπάρχει δράση σε αυτήν την ταινία, απλώς θέλαμε να το γνωρίζεις". Και τότε εγώ του λέω, "Βασικά δεν ξέρω πολλά σχετικά. Τι ακριβώς κάνει η Wonder Woman;". Και μου απάντησε, "Όχι, είναι για την μητέρα της Wonder Woman», εξήγησε η ηθοποιός. 

Είπαν στην Σαρλίζ Θερόν να παίξει την μητέρα της «Wonder Woman» και την περνά μόλις 9 χρόνια Facebook Twitter
Η «Wonder Woman» Γκαλ Γκαντότ.

Η Σαρλίζ Θερόν που είναι τώρα 43 ετών είναι μόλις εννέα χρόνια μεγαλύτερη από την Γκαλ Γκαντότ, που υποδύθηκε την κεντρική ηρωίδα στην ταινία του 2017. 

Ο κόσμος της ψυχαγωγίας έχει μακρά ιστορία στο κάστινγκ ηθοποιών, ακατάλληλων ηλικιακά να υποδυθούν τις μητέρες συναδέλφων τους, οι οποίες επιλέχθηκαν για τον ρόλο της κόρης με πιο τρανταχτό παράδειγμα την Αντζελίνα Τζολί που ήταν μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερη από τον Κόλι Φάρελ, όταν έπαιξε την μητέρα του στην ταινία «Alexander».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM