Don’t Worry Darling : Ο Χάρι Στάιλς και η Φλόρενς Πιου σε ένα σέξι θρίλερ

Don’t Worry Darling Facebook Twitter
Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Φλόρενς Πιου και ο Χάρι Στάιλς στους ρόλους ενός ανδρόγυνου που μετακομίζει σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών.
0

Με το «Booksmart», το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, η Ολίβια Γουάιλντ έδωσε ένα θηλυκό twist στο ανδροκατούμενο είδος της εφηβικής σεξοκωμωδίας, επιδεικνύοντας, μάλιστα, και εντυπωσιακές αρετές τόσο στον χρονισμό της κωμωδίας όσο και στην ενορχήστρωση της δράσης.

Η συμπαθέστατη και ταλαντούχα σταρ επιστρέφει πίσω από τις κάμερες με ένα ακόμα πιο φιλόδοξο project με τίτλο «Don’t Worry Darling».

Η δράση του φιλμ τοποθετείται στην καρδιά των ‘50s και αναζητά τον κρυμμένο τρόμο των αμερικανικών προαστίων – σταθερή πηγή έμπνευσης για τους Αμερικανούς κινηματογραφιστές.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Φλόρενς Πιου και ο Χάρι Στάιλς στους ρόλους ενός ανδρόγυνου που μετακομίζει σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, όπου διαμένουν αποκλειστικά οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας που διαχειρίζεται ένα άκρως απόρρητο project. Τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει, κάτι εφιαλτικό μοιάζει να κρύβεται, όπως υποδεικνύει και το ιδιαίτερα «γαργαλιστικό» trailer που υπόσχεται μια σειρά από εφιαλτικές εικόνες. Υπόσχεται επίσης και σεξ.

Ήδη έχει ανάψει η συζήτηση στα social media για ένα στιγμιότυπο αιδοιολειχίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, με τη Γουάιλντ να αναφέρεται σε δηλώσεις της στο σινεμά του Έντριαν Λάιν και να αναρωτιέται πού πήγε το σεξ στις οθόνες μας σήμερα. Ας ελπίσουμε να μας το φέρει εκείνη πίσω, ένας Θεός ξέρει πόσο το χρειαζόμαστε στους ερωτικά αφυδατωμένους, υπερηρωικούς κινηματογραφικούς καιρούς μας.  

Στο πλευρό των Πιου και Στάιλς συμπρωταγωνιστούν η σκηνοθέτις, ο Κρις Πάιν, η Τζέμα Τσαν, ο Νικ Κρολ και η πρωθιέρεια του μπουρλεσκ Ντίτα Φον Τιζ. Η ταινία αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου, εκτός απρόοπτου θα την δούμε την ίδια περίοδο και στις εγχώριες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στο Berghain: Οι σπάνιες φωτογραφίες από το κλαμπ που απαγορεύει τις φωτογραφίες

Πολιτισμός / Μέσα στο Berghain: Οι σπάνιες φωτογραφίες από το κλαμπ που απαγορεύει τις φωτογραφίες

Μεταλλικά κλουβιά, γυμνό μπετόν και τουαλέτες που ούτε οι θαμώνες του αναγνωρίζουν. Εικόνες από το εσωτερικό του θρυλικού κλαμπ κάνουν τον γύρο του Instagram και προκαλούν αντιδράσεις.
THE LIFO TEAM
«Ποιος διάολο θέλει να βλέπει γριές;»: Η Σίντι Σέρμαν και οι καινούργιες γυναίκες της

Πολιτισμός / Ο οίκος Σανέλ εκδίδει περιοδικό και στο εξώφυλλο βάζει τη Σίντυ Σέρμαν ως πλουσία

Στα 72 της, η διάσημη καλλιτέχνιδα επιστρέφει με αλλόκοτες μεταμορφώσεις, μια νέα έκθεση στο Λονδίνο και ένα απροσδόκητο εξώφυλλο για το περιοδικό του γαλλικού οίκου.
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΣΑΜΟΥΗΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΝΔΩΝΗ

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκαν 53 κειμήλια από τη Βουλγαρία – Μενδώνη: «Πήραμε πολύτιμα εκκλησιαστικά και ιστορικά κειμήλια»

Τα 53 εκκλησιαστικά κειμήλια που επέστρεψαν στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία, ύστερα από 109 χρόνια, παρουσιάστηκαν το Σάββατο στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη
THE LIFO TEAM
ΛΙΑΜ ΓΚΑΛΑΧΕΡ ΝΟΕΛ ΓΚΑΛΑΧΕΡ ΤΑΙΝΙΑ OASIS

Πολιτισμός / Oasis: Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ εξηγούν γιατί δεν προβλήθηκε η συμφιλίωση των αδελφών Γκάλαχερ

Το ντοκιμαντέρ απέσπασε θετικές κριτικές, ωστόσο ορισμένοι θεατές αναρωτήθηκαν γιατί δεν παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο τα δύο αδέλφια «έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου» μετά την οριστική ρήξη της σχέσης τους το 2009
THE LIFO TEAM
Βίλεμ ντε Κούνινγκ: Η γυναίκα με τα δύο στόματα επιστρέφει δίπλα στον Ρέμπραντ

Πολιτισμός / Βίλεμ ντε Κούνινγκ: Η γυναίκα με τα δύο στόματα επιστρέφει δίπλα στον Ρέμπραντ

Έχει δύο στόματα, φορά ψηλοτάκουνα και κοιτάζει κατάματα όποιον την πλησιάζει. Εκατό χρόνια μετά τη φυγή του στην Αμερική, ο Βίλεμ ντε Κούνινγκ επιστρέφει στην Ολλανδία και φέρνει τις πιο ανήσυχες εικόνες του στο μουσείο των μεγάλων Ολλανδών ζωγράφων.
THE LIFO TEAM
Τι μύριζε μια κηδεία στην Κύπρο πριν από 3.400 χρόνια;

Πολιτισμός / Τι μύριζε μια κηδεία στην Κύπρο πριν από 3.400 χρόνια;

Δύο πήλινα αγγεία από την Εποχή του Χαλκού έκρυβαν κάτι πιο εύθραυστο από τα πολύτιμα κτερίσματα: ίχνη λουλουδιών, δημητριακών και φωτιάς. Μια νέα μελέτη αναζητά τη χαμένη αισθητηριακή πλευρά των αρχαίων ταφικών τελετών.
THE LIFO TEAM