Δολοφονημένη βρέθηκε διάσημη πιανίστρια

Δολοφονημένη βρέθηκε διάσημη πιανίστρια Facebook Twitter
0

Η Νατάλια Στρέλτσενκo, 38 ετών, γνωστή ως Ναταλία Στρέλε, διεθνούς φήμης πιανίστα ρωσικής καταγωγής που είχε πάρει τη νορβηγική υπηκοότητα, ανακαλύφθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, ανακοίνωσε η αστυνομία χθες Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, απεβίωσε την Κυριακή εξαιτίας τραυμάτων που υπέστη στο κεφάλι και στον λαιμό κατά τη διάρκεια επίθεσης εναντίον της στο σπίτι της στο Μάντσεστερ, στη βορειοδυτική Βρετανία. Ένας άνδρας 48 ετών, σε βάρος του οποίου υπάρχουν υποψίες ότι διέπραξε τη δολοφονία, συνελήφθη, ανέφερε η βρετανική αστυνομία.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν.

 

Δολοφονημένη βρέθηκε διάσημη πιανίστρια Facebook Twitter

Η πιανίστρια είχε παίξει σε συναυλιακούς χώρους κύρους όπως το Wigmore Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Franzosischer Dom του Βερολίνου.

Ο επιθεωρητής Φιλ Ριντ της αστυνομίας του Μάντσεστερ τόνισε ότι οι ερευνητές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία.

Η Νατάλια Στρέλτσενκα είχε κάνει το ντεμπούτο της σε ηλικία 12 ετών στη συμφωνική ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης.

Μητέρα παιδιών μικρής ηλικίας, η Στρέλτσενκα αναμενόταν να δώσει συναυλίες τους επόμενους μήνες στη Νορβηγία, στη Γαλλία και στη Βρετανία, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ