«Cinderella's Curse»: Η Σταχτοπούτα γίνεται ταινία τρόμου

«Cinderella's Curse»: Η Σταχτοπούτα γίνεται ταινία τρόμου Facebook Twitter
Φωτ.: ihorror
0

Τα κλασικά παιδικά παραμύθια, όπως το Winnie the Pooh και το How the Grinch Stole Christmas, έχουν μετατραπεί (ανεπίσημα) σε αιματοβαμμένες ταινίες τρόμου. Το ίδιο θα συμβεί και με την Σταχτοπούτα.

Η Σταχτοπούτα παίρνει εκδίκηση σε μία νέα ταινία που είναι στα σκαριά με τον τίτλο «Cinderella’s Curse» δηλαδή η Κατάρα της Σταχτοπούτας.

Η ταινία η «Cinderella’s Curse» αναμένεται να κυκλοφορήσει το Οκτώβριο ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν τον επόμενο μήνα στη Βρετανία.

Η παραγωγή και σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Λουίζα Γουόρεν, το σενάριο του Χάρι Μπόξλεϊ και στο καστ της ταινίας της ChampDog Films, περιλαμβάνονται οι Κέλι Ράιαν Σάνσον, Κρίσι Γουόνα, και Ντάνιελ Σκοτ.

«Αυτή είναι μια απίστευτα μοναδική περιστροφή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, που όλοι αγαπάμε και γνωρίζουμε. Θα υπάρξουν μερικοί πραγματικά φρικιαστικοί θάνατοι από τα χέρια της. Πιστεύω ότι τα κυνηγόσκυλα είναι απολαυστικά στη σκοτεινή μου αφήγηση» λέει η σκηνοθέτρια.

Με πληροφορίες του Collider

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM