«Cinderella's Curse»: Η Σταχτοπούτα γίνεται ταινία τρόμου

«Cinderella's Curse»: Η Σταχτοπούτα γίνεται ταινία τρόμου Facebook Twitter
Φωτ.: ihorror
0

Τα κλασικά παιδικά παραμύθια, όπως το Winnie the Pooh και το How the Grinch Stole Christmas, έχουν μετατραπεί (ανεπίσημα) σε αιματοβαμμένες ταινίες τρόμου. Το ίδιο θα συμβεί και με την Σταχτοπούτα.

Η Σταχτοπούτα παίρνει εκδίκηση σε μία νέα ταινία που είναι στα σκαριά με τον τίτλο «Cinderella’s Curse» δηλαδή η Κατάρα της Σταχτοπούτας.

Η ταινία η «Cinderella’s Curse» αναμένεται να κυκλοφορήσει το Οκτώβριο ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν τον επόμενο μήνα στη Βρετανία.

Η παραγωγή και σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Λουίζα Γουόρεν, το σενάριο του Χάρι Μπόξλεϊ και στο καστ της ταινίας της ChampDog Films, περιλαμβάνονται οι Κέλι Ράιαν Σάνσον, Κρίσι Γουόνα, και Ντάνιελ Σκοτ.

«Αυτή είναι μια απίστευτα μοναδική περιστροφή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, που όλοι αγαπάμε και γνωρίζουμε. Θα υπάρξουν μερικοί πραγματικά φρικιαστικοί θάνατοι από τα χέρια της. Πιστεύω ότι τα κυνηγόσκυλα είναι απολαυστικά στη σκοτεινή μου αφήγηση» λέει η σκηνοθέτρια.

Με πληροφορίες του Collider

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM