Βίντεο: Ντύθηκε ξωτικό, στην πρώτη συνάντηση με τον βιολογικό πατέρα του- Έμπνευση από ταινία με τον Γουίλ Φέρελ

Βίντεο: Ντύθηκε ξωτικό, στην πρώτη συνάντηση με τον βιολογικό πατέρα του- Έμπνευση από ταινία με τον Γουίλ Φέρελ Facebook Twitter
0

Ένας υιοθετημένος άνδρας άντλησε έμπνευση από μία ταινία με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Φέρελ για την πρώτη συνάντησή του με τον βιολογικό πατέρα του: ντύθηκε ξωτικό των Χριστουγέννων.

Ο Νταγκ Χένινγκ εμφανίστηκε με αυτή την πράσινη στολή στο αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης, όταν πήγε να παραλάβει τον βιολογικό πατέρα του, Ραούλ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συναντιούνταν από κοντά. Μόνο που ο πατέρας αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν είχε δει την ταινία «Το Ξωτικό των Χριστουγέννων».

Ο 43χρονος Χένινγκ δεν περιορίστηκε στη στολή. Χοροπηδούσε πάνω κάτω και τραγούδησε και το ίδιο παράξενο τραγούδι που λέει ο Φέρελ στην ταινία, όταν συναντά τον βιολογικό πατέρα του.

«Ο πατέρας μου πιθανότατα σκέφτηκε ότι είμαι παλαβός όταν βγήκε από το αεροδρόμιο», παραδέχθηκε ο Χένινγκ, αλλά συμπλήρωσε ότι ήταν ένας «καλός τρόπος για να σπάσει ο πάγος».


Η ταινία που έδωσε έμπνευση στον 43χρονο κυκλοφόρησε το 2003. Ο «Μπάντι», ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Φέρελ, έχει μεγαλώσει ως ξωτικό στο Βόρειο Πόλο, όπου δουλεύει στο εργαστήριο του Άγιου Βασίλη. Όμως, όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι ξωτικό, αποφασίζει να πάει στη Νέα Υόρκη για να βγει τον βιολογικό πατέρα του.

Πριν από λίγα χρόνια ο Νταγκ Χένινγκ αποφάσισε να ψάξει τους βιολογικούς γονείς του. Μέσω ιστοσελίδας, ήρθε σε επαφή με δύο αδελφές του και στη συνέχεια με τον πατέρα του, ο οποίος δεν γνώριζε την ύπαρξή του.

Οι δυο τους άρχισαν να συνομιλούν με βιντεοκλήσεις και κανόνισαν να συναντηθούν για πρώτη φορά από κοντά τον προηγούμενο μήνα. Πριν από τη συνάντηση ο Χένινγκ παρακολούθησε την ταινία με τον Φέρελ και έτσι αποφάσισε να ντυθεί ξωτικό. Μετά τη συνάντηση πάντως την παρακολούθησε ξανά, αυτή τη φορά με τον βιολογικό πατέρα του.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ