Βίντεο: Ντύθηκε ξωτικό, στην πρώτη συνάντηση με τον βιολογικό πατέρα του- Έμπνευση από ταινία με τον Γουίλ Φέρελ

Βίντεο: Ντύθηκε ξωτικό, στην πρώτη συνάντηση με τον βιολογικό πατέρα του- Έμπνευση από ταινία με τον Γουίλ Φέρελ Facebook Twitter
0

Ένας υιοθετημένος άνδρας άντλησε έμπνευση από μία ταινία με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Φέρελ για την πρώτη συνάντησή του με τον βιολογικό πατέρα του: ντύθηκε ξωτικό των Χριστουγέννων.

Ο Νταγκ Χένινγκ εμφανίστηκε με αυτή την πράσινη στολή στο αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης, όταν πήγε να παραλάβει τον βιολογικό πατέρα του, Ραούλ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συναντιούνταν από κοντά. Μόνο που ο πατέρας αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν είχε δει την ταινία «Το Ξωτικό των Χριστουγέννων».

Ο 43χρονος Χένινγκ δεν περιορίστηκε στη στολή. Χοροπηδούσε πάνω κάτω και τραγούδησε και το ίδιο παράξενο τραγούδι που λέει ο Φέρελ στην ταινία, όταν συναντά τον βιολογικό πατέρα του.

«Ο πατέρας μου πιθανότατα σκέφτηκε ότι είμαι παλαβός όταν βγήκε από το αεροδρόμιο», παραδέχθηκε ο Χένινγκ, αλλά συμπλήρωσε ότι ήταν ένας «καλός τρόπος για να σπάσει ο πάγος».


Η ταινία που έδωσε έμπνευση στον 43χρονο κυκλοφόρησε το 2003. Ο «Μπάντι», ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Φέρελ, έχει μεγαλώσει ως ξωτικό στο Βόρειο Πόλο, όπου δουλεύει στο εργαστήριο του Άγιου Βασίλη. Όμως, όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι ξωτικό, αποφασίζει να πάει στη Νέα Υόρκη για να βγει τον βιολογικό πατέρα του.

Πριν από λίγα χρόνια ο Νταγκ Χένινγκ αποφάσισε να ψάξει τους βιολογικούς γονείς του. Μέσω ιστοσελίδας, ήρθε σε επαφή με δύο αδελφές του και στη συνέχεια με τον πατέρα του, ο οποίος δεν γνώριζε την ύπαρξή του.

Οι δυο τους άρχισαν να συνομιλούν με βιντεοκλήσεις και κανόνισαν να συναντηθούν για πρώτη φορά από κοντά τον προηγούμενο μήνα. Πριν από τη συνάντηση ο Χένινγκ παρακολούθησε την ταινία με τον Φέρελ και έτσι αποφάσισε να ντυθεί ξωτικό. Μετά τη συνάντηση πάντως την παρακολούθησε ξανά, αυτή τη φορά με τον βιολογικό πατέρα του.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WWF: Tα διδάγματα των πυρκαγιών του Έβρου σε δύο επιστημονικές μελέτες

Πολιτισμός / WWF: Tα διδάγματα των πυρκαγιών του Έβρου σε δύο επιστημονικές μελέτες

Με σημείο αναφοράς τις περσινές πυρκαγιές στον Έβρο, το WWF Ελλάς εκπόνησε δύο μελέτες με στόχο να χρησιμοποιηθούν ως πρότυπα διαδικασιών για τον μεταπυρικό σχεδιασμό των περιοχών της χώρας που πλήττονται από πυρκαγιές.
NEWSROOM
Τομ Χάρντι, Ανθρωπίστριες Βρικόλακες και Ρένος Χαραλαμπίδης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Χάρντι, Ανθρωπίστριες Βρικόλακες και Ρένος Χαραλαμπίδης από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Bikeriders» του Τζεφ Νίκολς, το «Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person» και ο «Νυχτερινός Εκφωνητής» του Ρένου Χαραλαμπίδη ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ