Βικτόρια Μπέκαμ: Είμαι άλλη μπροστά στα φλας και άλλη στο σπίτι

Βικτόρια Μπέκαμ: Είμαι άλλη μπροστά στα φλας και άλλη στο σπίτι Facebook Twitter
0

«Άλλη μπροστά στα φλας των φωτογράφων και άλλη στο σπίτι», δήλωσε η Βικτόρια Μπέκαμ ότι είναι, σε συνέντευξη της στην ολλανδική έκδοση του περιοδικού Vogue.

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls και νυν επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας δήλωσε ότι η διάσημη κατηφής έκφραση της με την οποία ποζάρει συνήθως δεν αντικατοπτρίζει τη ζωή της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Περνάμε πολύ ωραία με τον Ντέιβιντ», δήλωσε η Βικτόρια και προσέθεσε: «Αν ήμουν πραγματικά όσο δυστυχισμένη φαίνομαι στις φωτογραφίες που παίρνουν μερικοί παπαράτσι, τα παιδιά μου δεν θα ήταν τόσο ευτυχισμένα, όσο είναι. Και σίγουρα δεν θα ήμουν παντρεμένη ακόμα».

Το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου συνεχίζει η Βικτόρια Μπέκαμ είναι η ισορροπία. Δεν διστάζει παράλληλα να μιλήσει για το άγχος που της προκαλεί το γεγονός ότι μεγαλώνει. «Δεν είμαι τέλεια, αλλά δεν χρειάζεται να μοιάζω 25. Είμαι 43 και αυτό ακούγεται πολύ χειρότερο από ότι αισθάνομαι. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι σε αυτά που έχω καταφέρει και αισθάνομαι ευλογημένη».


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM