Αυτός ο dj έπαιζε 10 ημέρες μουσική άγρυπνος και έσπασε το ρεκόρ Γκίνες

Αυτός ο dj έπαιζε 10 ημέρες μουσική άγρυπνος και έσπασε το ρεκόρ Γκίνες Facebook Twitter
0

Θυμάται κανείς τότε που γινόντουσαν κάτι 24ωρα non-stop DJ σετ; Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έκανε ο DJ Obi πριν από μια εβδομάδα στην Νιγηρία. Έπαιξε για 240 ώρες χωρίς να κοιμηθεί σε ένα καφέ-μπαρ του Λάγκος.

Το σετ του ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου και έληξε στις 2 Ιουλίου. Ο Οbi που είναι DJ στην χιπ χοπ δισκογραφική εταιρεία  Syndik8 Records, έπαιξε μουσική ασταμάτητα για 10 μέρες συνεχόμενα και χωρίς να κοιμηθεί. Έσπασε έτσι το ρεκόρ των 200 ωρών που είχε κάνει στο Δουβλίνο το 2014 ο Πολωνός DJ, Norbert Selmaj.

@iambangalee #DJOBISZN #GLOBALDJOBI #DJOBIWORLDRECORD #DONTCRACKUNDERPRESSURE

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Obi Ajuonuma (@djobiajent) στις

Ο Obi είπε στο BBC ότι πολέμησε την αϋπνία με το να λαγοκοιμάται για 2 δευτερόλεπτα όρθιος καθώς δεν έπρεπε να κοιμηθεί καθόλου διαφορετικά θα ακυρωνόταν η προσπάθεια. Γύρω στην τέταρτη με πέμπτη ημέρα χωρίς ύπνο, ήταν έτοιμος να τα παρατήσει και ξεκίνησε να έχει παραισθήσεις. Ήταν η σκέψη του πατέρα του που τον κράτησε στην θέση του, είπε.

Οι κανόνες σύμφωνα με το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, απαιτούσαν ο DJ να έχει κάποιον να χορεύει συνέχεια σε όλη την διάρκεια του σετ. Δεν μπορούσε να επαναλάβει το ίδιο κομμάτι για 4 ώρες αλλά μπορούσε να κάνει ένα 5λεπτο διάλειμμα κάθε μια ώρα. Ο Obi επίσης μπορούσε να κάνει εξετάσεις για την υγεία του, μασάζ αλλά και να παίρνει βιταμίνες για να του δώσουν δύναμη παρά την έλλειψη ύπνου. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Rock, Δράκουλας και Τζέιμς Κάμερον από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / The Rock, Δράκουλας και Τζέιμς Κάμερον από αύριο στους κινηματογράφους

Η δραματική απόπειρα του Ντουέιν Τζόνσον, η κατά Λικ Μπεσόν εκδοχή του βαμπιρικού μύθου, ένα μεγάλο εισπρακτικό hit από την Κίνα και η επανέκδοση του δεύτερου «Avatar» απαρτίζουν το πρόγραμμα νέων κυκλοφοριών αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ